Zakaj naj bi uporabljali samo vrečke za prah Miele

Čist izpihani zrak je pri sesalnikih Miele nekaj samoumevnega. Naše originalne vrečke za prah Miele se tako odlikujejo z izjemnim učinkom filtriranja in postavljajo nova merila v negi tal.
Sistem Miele AirClean s svojim večslojnim filtriranjem in posebej mehko strukturo površine nudi maksimalno zmogljivost zadrževanja prahu in s tem zagotavlja, da je prah varno zaprt v vrečki.
Nove vrečke za prah nudijo najvišjo učinkovitost tudi pri sesanju z nizko stopnjo moči. Tako lahko pri sesanju prihranite energijo – ob visoki učinkovitosti čiščenja, kakršne ste navajeni.
Uporabna doba vrečke za prah je daljša za do 20 % v primerjavi s predhodnimi vrečkami za prah Miele HyClean. Z inovativno 3D-tehnologijo je prah optimalno porazdeljen v vrečki in njen volumen je kar najbolje izkoriščen.
Zakaj še bi se morali odločiti za originalne vrečke za prah Miele? Samo Mielejeve vrečke za prah tvorijo popoln princip ključa in ključavnice z Mielejevimi sesalniki, tako da vsesani prah zanesljivo prihaja v notranjost vrečke.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.