Tako najdete ustrezen kavni avtomat

Želite kupiti nov kavni avtomat, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite pravi model, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj o vaših željah pri pripravi kave in naš svetovalec za nakup vam bo poiskal kavni avtomat, ki najbolj ustreza vašim individualnim potrebam.

 

• Kateri kavni avtomat ustreza vašim željam pri pripravi kave? V naši ponudbi so številni kavni avtomati, ki omogočajo popolno pripravo kavnih specialitet. Imate raje odlično ekspresno kavo, belo kavo ali kapučino? Ali želite personalizirano skodelico kave s pritiskom na gumb ali pa raje pripravite cel vrč kave?

 

• Kateri model vam najbolj ustreza? Želite vgradni kavni avtomat, ki ga fiksno vključite v kuhinjski niz? Ali pa je za vašo opremo v kuhinji popoln prostostoječi kavni avtomat na delovnem pultu? Na voljo so vam številni modeli obeh vrst aparatov.

 

• Katere značilnosti so vam pomembne? Želite možnost, da naenkrat napolnite več vrst kave v zrnju, ali vam je pomemben mlin, prestrezni pladenj ali kakovosten penilnik mleka?

 

Odkrijte našo celotno ponudbo kavnih avtomatov in sorodnih izdelkov.

Vsi kavni avtomati

Prostostoječi kavni avtomati

Vgradni kavni avtomati

Oprema