Nadomestni deli in oprema

Pri nakupu originalnih nadomestnih delov in opreme Miele se lahko zanesete, da so popolno prilagojeni vašemu aparatu. Naši nadomestni deli so na voljo še do 15 let po koncu serijske proizvodnje modela.

 

 

Nadomestni deli

Ohranite zmogljivost svojega aparata, tako da po potrebi uporabite originalne nadomestne dele Miele.

Oprema

Uradna Mielejeva oprema nudi enako visoko kakovost kot naši aparati in zagotavlja združljivost.

Popravila lahko načeloma izvede samo usposobljen električar, ki upošteva veljavna varnostna določila.

Popravila, spremembe, preverjanje in vzdrževanje električnih aparatov je treba izvesti skladno z ustreznimi zakonskimi podlagami, predpisi za preprečevanje nesreč in veljavnimi normami. Pred začetkom vzdrževalnih del ali popravil na aparatu je treba zagotoviti varno ločitev od vseh vodnikov, ki so pod napetostjo.

 

Razlogi za uporabo Mielejevih originalnih nadomestnih delov in opreme

Varnost, vzdržljivost, učinkovitost in funkcionalnost

Ob nakupu Mielejevih originalnih nadomestnih delov in opreme ste lahko prepričani, da povsem ustrezajo vašemu aparatu. Za vse originalne nadomestne dele in opremo Miele upoštevamo enake standarde kakovosti kot pri naših aparatih. Z nakupom aparata Miele ste se povsem zavestno odločili za najboljšo kakovost. Tako bi morali zaupati tudi v nadomestne dele in opremo proizvajalca. Le Mielejevi originalni nadomestni deli in oprema s svojo kakovostjo zagotavljajo zanesljivo delovanje vašega gospodinjskega aparata.


Naša obsežna ponudba originalne dodatne opreme Miele bo poskrbela za še bolj enostavno, učinkovito in udobno uporabo naših aparatov.

Naročilo Mielejevih originalnih nadomestnih delov in opreme

Originalni nadomestni deli Miele, ki jih vgradi Mielejev serviser ali serviser pooblaščenega trgovca, zagotavljajo pravilno delovanje vašega aparata.
Za dodatno poenostavitev uporabe naših aparatov in razširitev možnosti uporabe vam je na voljo obsežna ponudba originalne opreme Miele.
Katalog nadomestnih delov

01 292 63 33

Ponedeljek–četrtek: 8.00–16.30 Petek: 8.00–14.00

To top of page