Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele.
Tukaj jih preberite šest.

Vse od ustanovitve leta 1899 Miele sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, ki pomeni: prizadevamo si za to, da bi bili „Immer Besser“ – vedno boljši – od drugih ponudnikov in hkrati „Immer Besser“ – vedno boljši, kot smo že. Svojim strankam želimo olajšati vsakdanje življenje in jim vzbujati zadovoljstvo z vedno boljšimi izdelki. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.

Kakovost Miele

Že več kot 120 let velja: na Miele se lahko zanesete, naši aparati vas ne pustijo na cedilu. Gospodinjske aparate testiramo na do 20 let življenjske dobe. Enkrat Miele, vedno Miele: Mielejeve stranke po vsem svetu ostajajo zveste blagovni znamki Miele in jo priporočajo tudi drugim. Tudi za prihodnost vam lahko obljubimo, da pri kakovosti in dolgi življenjski dobi ne bomo sklepali kompromisov.

Tehnologija Miele

Miele je sinonim za navdušujočo tehnologijo in izjemne rezultate pri minimalni porabi energije. To velja tako za higienično in nežno nego vašega perila, talnih oblog in posode kot tudi za raznolika kulinarična doživetja pri kuhanju in peki. Za to skrbijo številne inovativne značilnosti opreme, ki jih ponuja samo Miele. To dokazujejo nešteta prva mesta na najbolj priznanih testih izdelkov po vsem svetu.

Mojstrstvo Miele

Miele je sinonim za pravo umetnost proizvodnje, ki združuje vizijo, natančnost in neizmerno ljubezen do podrobnosti.
Vsak naš izdelek je proizveden po najvišjih standardih in je podvržen temeljiti kontroli kakovosti vse do individualnega preverjanja površin z rokavicami. Od ročaja, ki je izdelan iz enega kosa kovine, do dimenzij rež, ki morajo biti usklajene v vseh produktnih skupinah,
vsak element predstavlja košček našega potovanja k absolutni popolnosti. Nič nam namreč ni pomembnejše kot to, da vam je izdelek Miele dolgo v veselje.

Servis Miele

Mielejeve stranke uživajo prednostno obravnavo: to zagotavlja naša hitra in učinkovita servisna služba, ki je bila že večkrat izbrana za najboljšo v svoji panogi. Tudi če želite individualne napotke za uporabo izdelka ali profesionalno čiščenje aparatov Miele, se z veseljem oglasimo pri vas. Vedno smo vam na voljo. To vam obljubimo!

Dizajn Miele

Miele je sinonim za čiste oblike, brezčasno eleganco in intuitivno uporabo.
Naj gre za klasičen vrtljivi gumb, nevsiljive senzorske tipke ali visoko odzivni prikazovalnik na dotik:
upravljanje aparatov Miele je preprosto in zabavno. Nikjer drugje ne najdete primerljive raznolikosti skrbno usklajenih oblikovnih linij in barvnih svetov, ki se ujemajo z najrazličnejšimi sprednjimi stranicami kuhinjskega pohištva. Vseeno je, kako opremite svojo kuhinjo: Miele se vam popolno prilagodi.

Blagovna znamka Miele

V mnogih državah je Miele najbolj zaželena blagovna znamka na svojem področju. Na domačem nemškem trgu je bil Miele med vsemi panogami izbran celo za najboljšo blagovno znamko izdelkov vseh časov („best brand ever“). Takšna blagovna znamka pa pove tudi nekaj o svojem uporabniku: Mielejevi kupci pri svojih gospodinjskih aparatih postavljajo visoke zahteve glede zmogljivosti in prijaznosti do okolja. Kdor kupi Miele, pokaže svoj odnos do kakovosti in življenjski slog.