Nega perila, ki postavlja nova merila

Dolga življenjska doba je prava trajnostnost

Aparati Miele so zasnovani za dolgo življenjsko dobo ter se odlikujejo z brezčasno eleganco in intuitivnimi inovacijami, tako da je vsaka poteza povsem preprosta in lahkotna. Trajnostnost nam je izjemno pomembna, zato pri naših aparatih stavimo na energijsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

Pralni stroji Miele

Trajnostna nega perila: avtomatsko doziranje pralnega sredstva in inovativne funkcije skrbijo za optimalne rezultate pranja in varujejo vaša oblačila. Miele nudi različne možnosti postavitve za najrazličnejše potrebe: stroj lahko med drugim postavite na podnožje, ga vgradite pod delovni pult ali postavite v pralno-sušilni stolp.
Pralni stroj lahko vidimo, ne smemo pa ga slišati. Zato so vsi stroji preizkušeni na posebej dolgo življenjsko dobo, obenem pa tudi na posebej tiho delovanje.

 

Popolna nega perila in optimalna čistoča

TwinDos

TwinDos® - avtomatsko doziranje pralnega sredstva

Vedno uporabite natančno takšno količino pralnega sredstva, kot je potrebno. Z našim edinstvenim sistemom TwinDos® se avtomatsko dozira ustrezna količina pralnega sredstva v pravem trenutku. Sistem TwinDos® optimizira postopek pranja z nego po meri za maksimalno čistočo, obenem pa prihrani vaš čas in trud.

Sušilni stroji Miele

Z znamko Miele svoje perilo sušite tako nežno in varčno kot še nikoli doslej: sušilni stroji s toplotno črpalko se namreč odlikujejo z najvišjo energijsko učinkovitostjo in najboljšo zmogljivostjo. Nizke temperature, ki jih omogoča tehnologija toplotne črpalke, poleg tega varujejo vlakna in so primerne tudi za občutljivo perilo.

Naši sušilni stroji T1 so opremljeni s tehnologijo EcoSpeed, hitro in trajnostno možnostjo za sušenje vaših oblačil. V kombinaciji s tehnologijo EcoDry lahko celotno polnjenje stroja posušite pri minimalni porabi energije do 20 minut hitreje.

Energijsko učinkoviti & nežni do perila

Pralno-sušilni stroji Miele

Pralno-sušilni stroj Miele prihrani prostor brez sklepanja kompromisov. Odkrijte inovativne značilnosti, ki prinašajo udobje in vam olajšajo vsakdanje življenje: avtomatsko doziranje pralnih sredstev, manj likanja, hitri in varčni programi in še veliko drugega.

Pralno-sušilni stroji

Se ne morete odločiti?

Izkoristite našega praktičnega Svetovalec za nakup in poiščite aparat Miele, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Preprosto odgovorite na nekaj vprašanj in začnite.

 

 

Likalni aparati Miele

Popolno zlikano perilo: številne vrste perila šele z likanjem dobijo pravi videz.
To lahko posebej enostavno, udobno, hitro in učinkovito dosežete z Mielejevim parnim likalnim sistemom FashionMaster ali likalnim strojem Miele. Zlikana oblačila, kot bi mignil.

Likalni aparati

Že imate aparat Miele?

Z originalnimi Mielejevimi izdelki za nego, opremo in nadomestnimi deli je zagotovljena popolna združljivost in dolga življenjska doba aparatov.

Za najboljše rezultate pranja

Pralna sredstva

Za dolgotrajno sveže doživetje vonja

Dišave za sušilni stroj

Številni dodatki za še več udobja v običajni kakovosti Miele

Oprema

Originalni nadomestni deli Miele – prilagojeni vašemu aparatu

Nadomestni deli

Nasveti in poznavanje materialov

Pred približno 100 leti je bilo pranje perila še ročno delo. Že v začetku 20. stoletja pa so bili razviti prvi pralni stroji, ki so gospodinjam občutno olajšali vsakdan. Od takrat je Miele razvil številne tehnične inovacije, ki postavljajo temeljne mejnike v negi perila.
Na tem mestu najdete zanimive informacije o materialih, številne nasvete za odstranjevanje madežev in razlago simbolov za nego.
Želimo vam vedno brezmadežno čisto perilo!

Nega perila

Vrste perila in njihova nega

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste stali pred goro perila in se vprašali: Kaj lahko operem skupaj in predvsem kako naj operem? V večini primerov odgovor ni težak, toda včasih lahko doživite tudi neprijetno presenečenje. Najljubši kosi perila se skrčijo ali obarvajo. Način nege perila v veliki meri določajo lastnosti tekstilnih vlaken, zato je treba upoštevati določena osnovna pravila. Da boste v prihodnje mirne vesti zagnali program, lahko v tem poglavju poiščete podrobno razlago najpomembnejših vrst perila in načina njihove nege.

ABC madežev

O, presneto, madež. Ampak brez panike. Leksikon pranja je poln dragocenih nasvetov za odpravljanje madežev.
Tu boste izvedeli, kar je morda vedela že vaša babica: kako uspešno odstraniti trdovratne madeže. Garancije za popolno odstranitev madežev vam žal ne moremo dati, boste pa vedno imeli pri sebi predlog, kako rešiti svoja oblačila. In morda bo madež, ki vam gre na živce, dočakal svoj konec.

 

Simboli za nego

Naj gre za pranje, sušenje, likanje ali kemično čiščenje: pri vseh obstajajo znaki in simboli, ki pomenijo določene zapovedi in prepovedi.
Tukaj nudimo razlago najpogostejših simbolov za nego perila in oblačil, da boste lahko optimalno negovali svoja oblačila.

 

 

 

Good Reasons for Choosing Miele

Narejeni za dolgo življenjsko dobo

Naši izdelki so zasnovani tako, da vzdržijo veliko več od tistega, kar jim lahko prinese vsakdanje življenje. To potrjujejo naše lastne testne metode. Vse, na kar lahko pomislite, smo verjetno že testirali.

* Podrobnejše informacije na miele.si/20let

Immer Besser, že od leta 1899

Miele od prvega dne sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, vedno boljši, in je že od nekdaj sinonim za kakovost in dolgo življenjsko dobo. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za vrhunske izdelke Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.
 

Opombe

*V fazi razvoja serije pralnih strojev W1 je Miele v različnih programih preizkušal modele in osnovne komponente v 5000 pranjih (= 5 pranj na teden 50 tednov na leto). Več na: miele.si/20let

** Več informacij na miele.si/20let