Inovacije v kuhinji

Doživite kuhanje, pečenje, kuhanje v pari in peko na povsem novi ravni.

Odkrijte kuhinjske aparate Miele

Aparati Miele so sinonim za brezčasno eleganco ter inovativne in učinkovite funkcije, ki kuhanje spremenijo v pristno doživetje. Prepričani smo, da je dolga življenjska doba prava trajnostnost, zato pri proizvodnji svojih izdelkov pazimo na posebej visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo.

Vgradne in podpultne pečice ter kombinirani aparati Miele

Vgradne pečice, ki jih lahko namestite neodvisno od kuhalne plošče, poskrbijo za fleksibilen dizajn kuhinje. Parna pečica in kombinirana parna pečica sta še posebej primerni za zdravo in z vitamini bogato pripravo jedi. Mikrovalovne pečice ali kombinirani aparati združujejo različne tehnike kuhanja. Miele nudi za vsako vrsto kuharske umetnosti ustrezen aparat.

Vgradne in podpultne pečice

Kuhalne plošče Miele

Razvite, da jih vgradite v kuhinjo neodvisno od podpultne pečice ali vključite v že obstoječo kuhinjo. Naše indukcijske, električne in plinske kuhalne plošče ter kuhalne plošče z integrirano napo se popolnoma prilagodijo vašemu osebnemu okusu in potrebam.

Kuhalne plošče

Kuhinjske nape Miele

Na voljo kot stenski in vgradni modeli, s stropnim odvodom zraka oziroma potopnim sistemom ali celo integrirane v naše indukcijske kuhalne plošče.
Kuhinjske nape Miele lahko delujejo kot klasična ali moderna paša za oči v vaši kuhinji ali pa se brezšivno vključijo v okolje, da omogočajo jasen in neoviran pogled.
Ustrezni aparati in elementi za sisteme s kroženjem ali odvodom zraka so na voljo tudi za vsako prezračevalno tehniko.

Kuhinjske nape

Hladilni aparati Miele

Odkrijte številne prednosti sodobnih hladilnikov, zamrzovalnikov ali kombiniranih hladilnikov. Ne glede na vrsto in model so naši aparati na voljo z različnimi pametnimi funkcijami: stalno enaka temperatura in zračna vlažnost na vseh nivojih, brez potrebnega odtajevanja, tiho delovanje in varčna poraba električne energije ter številne druge.

Hladilni aparati

Pomivalni stroji Miele

Od pomivalnih strojev za skrito vgradnjo, ki zagotavljajo harmoničen dizajn sprednjih stranic, prek integrirnih aparatov z možnostjo individualnih okrasnih elementov sprednje stranice do prostostoječih pomivalnih strojev in pomivalnih strojev za vgradnjo pod delovni pult. Za vsak slog opreme je na voljo ustrezen pomivalni stroj Miele.

Pomivalni stroji

Kavni avtomati Miele

Natančnost s pritiskom na gumb – s skodelico kave povsem po vašem okusu. En kavni avtomat, nešteto funkcij: tih mlin za kavna zrna, popolno spenjeno mleko s pritiskom na gumb in prilagojene nastavitve za vsako skodelico. Na voljo kot elegantni prostostoječi modeli ali vgradni modeli, ki so harmonično usklajeni z drugimi vgradnimi aparati.

Prostostoječi kavni avtomati

Vgradni kavni avtomati

Že imate aparat Miele?

Mielejeva originalna oprema ter izdelki za pranje, pomivanje in nego vam nudijo odlično kakovost Miele, ki ste je navajeni

Kuhinjska oprema

Oprema za pomivalne stroje

Oprema za hladilne aparate

Oprema za kavne avtomate

Svetovalec

Vrste posode in njihova nega

Steklo, porcelan, plastika, srebro, nerjaveče jeklo, les, ... tako raznoliki kot so ti materiali, takšne so tudi njihove zahteve glede pravilnega čiščenja in nege. Tukaj je nekaj nasvetov za vašo posodo!

ABC pomivanja

Pomivalni stroji danes namesto nas opravijo večino dolgočasnih gospodinjskih opravil. Da bo vaš pomivalni stroj dosegel rezultate pomivanja, ki si jih zaslužite, vam bomo dali nekaj nasvetov o uporabi vašega pomivalnega stroja.

Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele

Dolga življenjska doba za vrsto let

Naši izdelki so zasnovani tako, da vzdržijo veliko več od tistega, kar jim lahko prinese vsakdanje življenje. To potrjujejo naše lastne testne metode. Vse, na kar lahko pomislite, smo verjetno že testirali.

* Podrobnejše informacije na miele.si/20let

Immer Besser, že od leta 1899

Miele od prvega dne sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, vedno boljši, in je že od nekdaj sinonim za kakovost in dolgo življenjsko dobo. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za vrhunske izdelke Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.