Tako najdete ustrezen hladilnik, zamrzovalnik ali vinsko vitrino

Želite kupiti nov hladilnik, zamrzovalnik ali vinsko vitrino, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite pravi aparat, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in naš svetovalec za nakup vam bo poiskal hladilnik, zamrzovalnik ali vinsko vitrino, ki se najbolje prilega zasnovi vaše kuhinje.

 

• Kateri hladilnik ali zamrzovalnik ustreza vašemu gospodinjstvu? Na voljo so vam številni aparati, ki obvladajo vsak izziv pri hlajenju. Izbira ustrezne globine, prave vrste hladilnika ali zamrzovalnika ter skupne zmogljivosti zagotavlja, da bo vaš aparat vse ohranjal pri ustrezni temperaturi.

 

• Kateri hladilnik ali zamrzovalnik je najboljši za vas? Ali želite kombinirani hladilnik, ki pokrije vse vaše potrebe pri hlajenju? Ali pa imate raje ločena aparata? Kaj pa prostostoječa vinska vitrina, posebej zasnovana za vaše dragocene steklenice? Za vsako kuhinjo imamo ustrezen aparat.

 

• Katere funkcije in lastnosti so vam pomembne? Naši hladilniki in zamrzovalniki so opremljeni s številnimi možnostmi in funkcijami: avtomatsko odtajevanje, različni integrirani predali, ledomat, znižana raven hrupa, vodni priključek in pametne funkcije, če jih naštejemo samo nekaj.

 

Odkrijte našo celotno ponudbo hladilnih aparatov in sorodnih izdelkov

Vsi hladilniki & zamrzovalniki

Vinske vitrine

Oprema