Mielejev svetovalec za nakup

Odkrijte pravi aparat za svoje potrebe

Že nekaj preprostih vprašanj zadostuje, da najdete idealen aparat za svoj dom in svoje individualne potrebe. Naš obsežen svetovalec za nakup pokriva vse kategorije in linije izdelkov Miele ter poskrbi, da brez težav poiščete svoj popolni aparat.

Ali iščete aparate, ki bodo vaš dom ohranjali čist in svež?

Naslednji svetovalec za nakup vam pomaga najti pravi aparat za vaš dom med našimi različnimi kategorijami čiščenja.

Sesalniki Miele

Pravi sesalnik za vaš dom

Miele nudi inovativne različice modelov, kot so brezžični ročni sesalniki, sesalniki z vrečko ali brez nje ter robotski sesalniki, ki so vsi na voljo z veliko izbiro posebne opreme.

Pa začnimo

Popolno oprano in posušeno perilo

Naši pralni in sušilni stroji nudijo najrazličnejše funkcije na vseh področjih, od postopka pranja in energijske učinkovitosti do števila vrtljajev centrifuge in maksimalne zmogljivosti polnjenja. Dovolite, da vam svetujemo in pomagamo najti aparat, ki vam lahko olajša nego perila.

Pa začnimo

Bleščeče čista posoda brez truda

V naši ponudbi je cela vrsta aparatov različnih velikosti, ki so kos vsem izzivom pri pomivanju posode. S prvovrstnimi možnostmi in inovativnimi programi ter funkcijami za vse vrste posode in jedilnega pribora.  

Pa začnimo

 

 

Ali iščete pralni stroj, ki bo izpolnil vse vaše potrebe in želje?

Le nekaj vprašanj zadostuje, da vam priporočimo pralni stroj, sušilni stroj ali likalnik, ki ima ustrezne značilnosti in funkcije za vaše potrebe.

Popolno oprano in posušeno perilo

Naši pralni in sušilni stroji nudijo najrazličnejše funkcije na vseh področjih, od postopka pranja in energijske učinkovitosti do števila vrtljajev centrifuge in maksimalne zmogljivosti polnjenja. Dovolite, da vam svetujemo in pomagamo najti aparat, ki vam lahko poenostavi nego perila.

Pa začnimo

Likanje vam ne bo več odveč

Naši likalni aparati so opremljeni s številnimi možnostmi in funkcijami, npr. z aktivnim sistemom odsesavanja, ki obleko drži na mestu, možnostjo osvežitve oblačil s paro in dodatno posodo za vodo, da nikoli ne zmanjka pare.

Pa začnimo

 

 

Ali iščete svoj naslednji kuhinjski aparat in popolno kuhinjsko opremo?

Le nekaj vprašanj zadostuje, da vam priporočimo model, ki ima prave značilnosti in funkcije za vas, npr. kavni avtomat, pečico, parno pečico, pomivalni stroj, kuhalno ploščo, kuhinjsko napo, mikrovalovno pečico, grelni predal in predal za vakuumiranje ali zamrzovalnik in hladilnik.

Za vse vaše potrebe pri kuhanju, odtajevanju in pečenju

Pečice & mikrovalovne pečice

Iščete pečico, mikrovalovno pečico ali parno pečico z različnimi načini delovanja? Naši aparati so primerni za vse potrebe in želje ter se odlikujejo s klasičnimi ali minimalističnimi dizajni, ki jih dopolnjujejo elementi iz stekla ali plemenitega jekla.

Aparati, ki izpopolnijo vašo kuhinjo

Aparati za kuhanje

Naš svetovalec za nakup vam pomaga odkriti, ali je za vas primeren grelni predal ali predal za vakuumiranje ter katere vrste kuhalna plošča izpolni vaše zahteve. S svetovalcem za kuhinjske nape pa lahko v hipu najdete izdelek, ki najbolj ustreza vaši želeni vrsti filtriranja.

Hladilnik

Ustrezna temperatura z ustreznimi funkcijami

Izbira ustreznega hladilnika ali zamrzovalnika ter upoštevanje skupne zmogljivosti omogočata, da vaš aparat zagotavlja popolno temperaturo za potrebe vašega gospodinjstva. Naš izbor nudi številne možnosti in funkcije, ki izpolnijo vaše individualne želje.

Pa začnimo
Pomivalni stroji Miele

Bleščeče čista posoda

V naši ponudbi je cela vrsta aparatov različnih velikosti, ki so kos vsem izzivom pri pomivanju posode. S prvovrstnimi možnostmi in inovativnimi programi ter funkcijami za vse vrste posode in jedilnega pribora.

Pa začnimo
Kavni avtomat

Doma pripravite napitke, kot bi vam jih postregel barist

Ne glede na to, ali vas zanima vgradni ali prostostoječi model, naši kavni avtomati vam pripravijo popolno kavo. Ali želite individualno skodelico kave s pritiskom na gumb ali pa imate ob sebi raje cel vrč kave?

Pa začnimo