O nas

Obstaja veliko dobrih razlogov, da se odločite za Miele.

Obljuba blagovne znamke: Immer Besser

Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele. Vse od ustanovitve leta 1899 Miele sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, ki pomeni: prizadevamo si za to, da bi bili „Immer Besser“ – vedno boljši – od drugih ponudnikov in hkrati „Immer Besser“ – vedno boljši, kot smo že. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.

Dizajn Miele

Naš dizajn odraža inovativnost, vrednost in brezčasno eleganco. Oblikuje vez med človekom in izdelkom, izpolnjuje pričakovanja, olajša uporabo in ustvarja zaupanje. Številne nagrade za izjemen dizajn izdelkov pričajo, da to Mieleju uspeva na poseben način.

Trajnostnost

Zaščititi človeka in okolje, odgovorno gospodariti, tudi za prihodnje generacije. To je za nas trajnostnost. Natančneje: energijska učinkovitost in varovanje virov pri izdelkih in v proizvodnji ter odgovornost do zaposlenih in družbe. Miele je nosilec nemške nagrade za trajnostni razvoj, član trajnostne iniciative ZN Global Compact in podpisnik pobude „Charta der Vielfalt“ (listina za raznolikost).

REACH – Informacije o kritičnih snoveh

Informacije o kritičnih snoveh v skladu s 33. členom Uredbe (ES) 1907/2006.

Zgodovina

Dve družini, eno podjetje: Miele, ki sta ga pred skoraj 125 leti ustanovila tehnik Carl Miele in poslovnež Reinhard Zinkann, je vse do danes izključno v rokah njunih neposrednih potomcev. Z enajstimi sodelavci, štirimi stružnicami in enim vrtalnikom sta Miele in Zinkann leta 1899 v Herzebrocku predstavila na trgu svoje prve mlečne centrifuge in stroje za izdelavo masla. Njun moto „Immer Besser“ – vedno boljši – podjetje zaznamuje še danes.

Lokacije po svetu

Iz Vzhodne Vestfalije v svet: Miele ima danes lastne podružnice v skoraj 50 državah/regijah, na dodatnih 50 trgih pa ga zastopajo uvozniki.

KAKOVOST, KI POSTAVLJA NOVA MERILA

Že od leta 1899 se nikoli ne zadovoljimo z najboljšim.

Skupina Miele

Filozofija

Miele ostaja družinsko podjetje, ki si prizadeva za kakovost

Vodstvo

Skupino Miele enakopravno upravlja pet direktorjev in ena direktorica

Poslovni razvoj

Stalna rast prometa in števila zaposlenih