Tako najdete ustrezen pomivalni stroj

Želite kupiti nov pomivalni stroj, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite pravi aparat, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj o svojih zahtevah glede pomivalnega stroja. Naš svetovalec za nakup bo nato poiskal aparat, ki je najprimernejši za vaše specifične potrebe.

 

• Kateri aparat po zmogljivosti ustreza vašemu gospodinjstvu? Nudimo vam celo vrsto pomivalnih strojev, ki so kos vsakemu izzivu pri čiščenju posode, ne glede na svojo velikost. Z vrhunskim videzom in funkcijami za vse vrste posode in jedilnega pribora.

 

• Katera vrsta pomivalnega stroja ustreza vaši kuhinji? Prostostoječi, vgrajeni, integrirani ali skrito vgrajeni – za vsako situacijo in vsako mesto postavitve imamo ustrezen model.

 

• Katere lastnosti in značilnosti opreme so vam pomembne? Naši pomivalni stroji nudijo široko paleto programov in možnosti pomivanja, možnosti zasnove košar in energetsko varčnih tehnologij. Pomagali vam bomo odkriti, kateri aparat je najprimernejši za to, da vam olajša pomivanje posode.

 

Odkrijte našo celotno ponudbo pomivalnih strojev in sorodnih izdelkov

Vsi pomivalni stroji

Pomivalna sredstva & granulat

Oprema