Tako najdete ustrezen sesalnik

Želite kupiti nov sesalnik, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite pravi model, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Z odgovori na nekaj vprašanj o vaših zahtevah glede sesanja in čiščenja vam bo naš svetovalec za nakup poiskal modele, ki najbolj ustrezajo vašim osebnim potrebam.

 

• Kateri sesalnik ustreza vašemu gospodinjstvu? Nudimo vam celo vrsto sesalnikov, ki so kos vsakemu izzivu pri čiščenju. Od trdih tal in težko dostopnih mest do vseh vrst živalskih dlak.

 

• Kateri model sesalnika je najboljši za vas? Ali želite robotski sesalnik, ki avtomatsko opravi delo namesto vas, brezžični ročni sesalnik, ki ga zlahka prenašate po hiši, ali model brez vrečke za prah za hitro in higienično praznjenje?

 

• Katere funkcije in lastnosti so vam pomembne? Naši sesalniki so na voljo s številnimi možnostmi in različnimi filtri. Ali vam je najpomembnejši čas delovanja akumulatorja, ste alergik in vam je pomemben filter HEPA ali pa preprosto želite maksimalno sesalno moč?

 

Odkrijte našo celotno ponudbo sesalnikov in sorodnih izdelkov

Sesalniki

Vrečke za sesalnik & filtri

Oprema