Dolga zgodba na kratko: 125 let kakovosti

Praznujte z nami 125-letnico obstoja in odkrijte naše prilagojene kolekcije. Modeli serije 125 – s posebnimi cenami, inovativnimi funkcijami in brezplačno opremo. In modeli serije 125 Gala – z brezplačno 125-tedensko podaljšano garancijo, brezplačno opremo in inovativnimi funkcijami.*

Vse od razvoja in dobave naše prve centrifuge za mleko leta 1899 naša filozofija in naša strast ostajata nespremenjeni: Immer besser – vedno boljši. Z ekskluzivnimi dizajni, praktičnimi funkcijami in inteligentnimi aparati, ki se odlikujejo s kakovostjo in inovacijami, nenehno izboljšujemo vaš dom in vaše življenje.

 

Naša promocijska ponudba

Razvajajte se s posebnimi ponudbami

 

 

Serija 125 Gala: visokokakovostni aparati in dodatne ugodnosti.

Naši visokokakovostni aparati so zdaj na voljo z brezplačno opremo, inovativnimi funkcijami in brezplačno podaljšano garancijo, ki traja 125 tednov*. Tako lahko izkoristite hitra popravila, vzdrževanje in zamenjavo, ki jih opravi neposredno podjetje Miele.

 

 

Promocijske cene. Brezplačna oprema. 125-mesečna podaljšana garancija.

Praznujte 125-letnico naše blagovne znamke in izkoristite promocijske cene in brezplačno opremo za izbrane izdelke. V omejenem obdobju lahko poleg tega sklenete 125-mesečno podaljšano garancijo za samo 299,00 evrov in je na voljo samo za izbrane izdelke*** ter zagotavlja zanesljivo in hitro popravilo ali zamenjavo z novim aparatom.

 

 

Inovativne funkcije. Prvovrstna kakovost. Immer Besser.

WWI880 WCS 125 Gala Edition
Pralni stroj W1 za polnjenje od spredaj:
A I 9 kg I 1600 vrtlj./min I SteamCare I avtomatsko doziranje I QuickPowerWash
H 2861-1 BP 125 Edition
Vgradna pečica
v dizajnu za kombiniranje, s funkcijo AirFry, povezavo v omrežje in pirolizo.
KM 7466 FR 125 Edition
Indukcijska plošča, neodvisna od pečice
s kuhalnim območjem PowerFlex za maksimalno moč
Na zalogi
G 7191 SCVi AD 125 Ed.
Pomivalni stroji za skrito vgradnjo
z avtomatskim doziranjem s sistemom AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk
  • Vse cene izdelkov vključujejo 22 % DDV.
  • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.

125 let …

 

 

 

Podrobnejši pogled

Udobna uporaba

Aparati z možnostjo povezave v omrežje

Brezskrbni vsak dan

Digitalne funkcije za več udobja in trajnostnosti.

 

 

Pogosta vprašanja

Vse, kar želite vedeti o aktivaciji podaljšane garancije in aplikaciji Miele**. Kliknite tukaj za popoln seznam pogostih vprašanj, splošne pogoje poslovanja pa najdete tukaj.

125-tedenska podaljšana garancija je na voljo za izbrane izdelke ob 125-letnici podjetja Miele. Podrobnosti o modelih serije 125 Gala najdete tukaj.

Kako lahko aktiviram 125-tedensko podaljšano garancijo za svoj aparat?

Prepričajte se, da je vaš aparat upravičen do 125-tedenske podaljšane garancije. Če želite aktivirati 125-tedensko podaljšano garancijo, morate aparat povezati z aplikacijo Miele**. Za sesalnike in aparate KWTS 4785 G obsw serije 125 Gala zadostuje, da aparat registrirate v aplikaciji Miele**.

Kliknite tukaj ali skenirajte QR kodo, da prenesete aplikacijo Miele** na svojo končno napravo ali da odprete aplikacijo Miele**. Sledite navodilom v aplikaciji Miele** in dodajte svoj novi aparat Miele. Nato se avtomatsko izpiše povabilo za aktivacijo 125-tedenske podaljšane garancije.

Prenesite aplikacijo Miele** iz trgovine Apple App Store ali Google Play Store. Odprite aplikacijo in sledite navodilom, da dodate svoj aparat. Navodila, ki vas korak za korakom vodijo skozi postopek uparjenja, najdete tudi v našem videoposnetku o uparjenju.

Dodatna garancija se začne neposredno po zaključku dveletne Mielejeve garancije in slednjo podaljša za nadaljnjih 125 tednov. Skupni garancijski rok je torej štiri leta in skoraj pet mesecev.

Da, svojo dodatno 125-tedensko podaljšano garancijo lahko z enkratnim plačilom podaljšate na skupno 10 let. Prosimo, obrnite se na naš kontaktni center.

Uživajte v izjemni brezskrbnosti z nakupom opcijske podaljšane garancije v skupnem trajanju 125 mesecev* (10 let in pet mesecev) za samo 299,00 EUR. 125 mesecev obsega 10 let in dodatnih pet mesecev, od tega je dve leti Mielejeve garancije. 125-mesečno podaljšano garancijo lahko kupite po spletu.

Podrobne informacije poiščite tukaj.

S svojimi 125-letnimi izkušnjami se zavedamo, da je prihodnost gospodinjskih aparatov pametna. In poleg prednosti, ki jih že ponuja naša aplikacija, se želimo osredotočati ne samo na energijsko nalepko, temveč vedno znova tudi na trajnostne rešitve.

Zato uvajamo vznemirljive nove funkcije, ki jih lahko prikličete z aplikacijo, kot so nadzorna plošča porabe, trajnostni recepti ter nasveti za varovanje okolja in shranjevanje. Preverite!

 

 

Funkcija trajnostnosti

Za okolju prijazen kulinarični užitek

Trajnostno kuhanje

 

Ekološko kuhanje je več kot kuhanje zelenjave v pari. Mielejev jubilej praznujemo s posebej trajnostnimi recepti, ki so na voljo v aplikaciji Miele**. Z aplikacijo Miele** odkrijte, kako lahko kuhate okoljsko ozaveščeno, prejmite okusne navdihe, z našimi nasveti za kuhanje in shranjevanje pa tudi podporo pri zmanjšanju količine zavržene hrane.

Funkcija trajnostnosti

Prihranek denarja in trajnostno ravnanje

Nadzorna plošča porabe

 

Uživajte v popolni transparentnosti porabe energije in vode, tako da svoj pralni ali pomivalni stroj povežete z aplikacijo Miele**. Imate polne roke? Udobno vprašajte Alexo ali Google, kakšna je vaša poraba.

RemoteUpdate

Avtomatsko in udobno

Vedno v posodobljenem stanju

 

Si želite, da bi bili vaši gospodinjski aparati Miele, povezani v omrežje, brez truda vedno v najnovejšem stanju? Z našo funkcijo RemoteUpdate to ni nobena težava. Razpoložljive posodobitve programske opreme za vaše gospodinjske aparate Miele se preprosto prenesejo in po možnosti namestijo. Podrobnosti o posodobitvah najdete v aplikaciji Miele** kot obvestila Release Notes.

Vaš popolni spremljevalec: z aplikacijo Miele** imate svoje aparate Miele vedno pod nadzorom. Bi želeli spremljati postopek priprave v pečici ali vedeti, ali je program pranja že končan? Aplikacija vam zagotavlja vse potrebne informacije in omogoča hitro in enostavno uporabo. Poleg tega so vam na voljo še druge storitve, na primer naročanje potrošnega materiala in opreme Miele z le nekaj kliki.

 

 

 

 

 

Opombe

* Ponudbe se razlikujejo glede na model. V pakiranju vašega izdelka je kupon, s katerim lahko uveljavite pravico do brezplačne opreme in/ali podaljšane garancije. Preprosto skenirajte QR kodo na kuponu in sledite navodilom. Podaljšana garancija se začne neposredno po zaključku dveletne Mielejeve garancije in slednjo podaljša za nadaljnjih 125 tednov. Veljajo pogoji podaljšane garancije. Prosimo, upoštevajte, da morate garancijo aktivirati v 30 dneh od nakupa aparata v aplikaciji Miele**.

** Na voljo za mobilno končno napravo (informacije o minimalnih zahtevah so podane v trgovini z aplikacijami). Dodatna digitalna ponudba podjetja Miele & Cie. KG. Vse pametne aplikacije omogoča sistem Miele@home. Obseg funkcij je odvisen od modela in države.

***125 mesecev obsega 10 let in nadaljnjih pet mesecev, vključno z dveletno Mielejevo garancijo. Podrobnejše informacije pod. 125-mesečne podaljšane garancije ni mogoče pridobiti za naslednje kategorije izdelkov: sesalniki, kavni avtomati/CVA, likalni aparati, aparati MasterCool, pečica Dialog.

Naročite se na naše novice

Bodite na tekočem o uvedbah novih izdelkov, posebnih ponudbah in novostih.