Novi izdelki

   

Brez truda pomivanje za pomivanjem

Pomivalni stroji Miele G 7000

Pozdravite pomivanje posode brez truda v svojem domu in obvladajte umetnost vlaganja v stroj. V košaro s fleksibilno zasnovo zlahka vložite posodo različnih oblik in velikosti. Avtomatsko dosezite izvrstne rezultate in prihranke – izkusite linijo, ki združuje nego posode, prihranek časa in denarja ter skrb za okolje.

Raziščite linijo

Učinkovito čiščenje v vsakem trenutku

Novi brezžični ročni sesalnik Duoflex

Odkrijte moč in priročnost najnovejšega brezžičnega ročnega sesalnika Miele: linija Duoflex nudi razkošje brezžične svobode in priročnost sistema SpeedLock.

IZVEDITE VEČ

Prah, spoznaj naš najmočnejši sesalnik

Novi brezžični sesalnik Triflex HX2

Spoznajte naš najnovejši brezžični ročni sesalnik v dizajnu 3 v 1, ki je s svojo veliko sesalno močjo, filtrom HEPA proti alergenom in polnilnim akumulatorjem idealen za odstranjevanje živalske dlake in prahu.

Izvedite več

Močan. Kompakten. Okreten.

Novi sesalnik brez vrečke za prah Boost CX1

Močan pri čiščenju. Majhen in okreten pri uporabi.
Od 269 €. Na voljo v treh različnih barvah.

Odkrijte zdaj

Predstavitev Generacije 7000

Brez omejitev pri doseganju odličnosti. Miele jo vse od ustanovitve leta 1899 vedno znova dokazuje s pionirsko tehnologijo, prefinjenim dizajnom in odlično izdelavo. Z Generacijo 7000 pišemo zgodovino in premikamo meje mogočega.

Več

Skupaj za boljšo prihodnost

Nova EU energijska nalepka

Nova energijska nalepka za pomivalne stroje, hladilne aparate, vinske vitrine, pralne in pralno-sušilne stroje od marca 2021 skrbi za boljšo primerljivost in transparentnost za končnega uporabnika. Pregled bistvenih sprememb in novosti najdete tukaj.

Več