Pralni in sušilni stroji – tako najdete ustrezen aparat.

Želite kupiti nov pralni ali sušilni stroj, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite aparat, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Z odgovori na nekaj vprašanj o vaših zahtevah glede pralnega ali sušilnega stroja vam bo naš svetovalec za nakup poiskal modele, ki najbolj ustrezajo vašim osebnim potrebam.

 

• Kateri aparat ima ustrezno zmogljivost za vaše gospodinjstvo? V naši ponudbi so številni sušilni, pralni in pralno-sušilni stroji, ki so kos vsem izzivom pri negi perila, ne glede na svojo velikost.

 

• Katera vrsta pralnega ali sušilnega stroja ustreza vašemu gospodinjstvu? Naj gre za pralno-sušilni stolp, vgradni aparat, aparat za vgradnjo pod pult ali prostostoječi aparat – za vsako situacijo in vsako mesto postavitve imamo ustrezen model. Da vam uporaba pralnega stroja ne bo postala nadležna dolžnost.

 

• Katere funkcije in tehnične značilnosti so vam pomembne? Naši pralni in sušilni stroji so opremljeni s številnimi možnostmi – od postopka pranja in razreda energijske učinkovitosti do števila vrtljajev centrifuge in maksimalnega polnjenja. Pomagali vam bomo odkriti, kateri aparat je pravi za vas. Da bo vaše pranje otročje lahko.

 

Odkrijte našo celotno ponudbo pralnih in sušilnih strojev

Pralni stroji

Sušilni stroji

Pralno-sušilni stroji

UltraPhase

Kapsule