Podaljšana garancija

Nudimo vam ekskluzivno podaljšano garancijo Miele v trajanju 125 mesecev.

125 let podjetja Miele

125 mesecev podaljšane garancije

Praznujte izjemno 125-letno potovanje naše blagovne znamke. Z nakupom 125-mesečne podaljšane garancije (10 let + 5 mesecev) za samo 299,00 evrov, ki je na voljo za izbrane izdelke**, si lahko omejeno obdobje priskrbite čudovito brezskrbnost: zanesljiva in hitra popravila ali zamenjavo aparata z novim, če je potrebno.

Ko varnost postane načelo

Dolga življenjska doba, najudobnejša uporaba in najboljša kakovost – nakup izdelka Miele je bil vaša najboljša odločitev. Želite maksimalno varnost za svoj novi aparat? S podaljšano garancijo imate možnost, da v času trajanja dveletne garancije proizvajalca podaljšate garancijo za svoj aparat Miele na 125 mesecev.

Podaljšano garancijo lahko sklenete za vse aparate Miele, razen za kavne avtomate, sesalnike, FashionMaster, in pečice Dialog. Za te so vam na voljo posebne servisne ponudbe.

VZDRŽEVANJE APARATOV

Vaše prednosti

Cenik

Podaljšanje garancije na

5 let*


139 €

Cena na aparat, vključno z DDV-jem

Podaljšanje garancije na

125 mesecev*


299 €

Cena na aparat, vključno z DDV-jem

* Vključuje dveletno garancijo proizvajalca. Prosimo vas, da za informacije o cenah podaljšane garancije za pečice Dialog, aparate MasterCool in FashionMaster stopite v stik z nami. Garancije ni možno podaljšati za sesalnike.

Druge informacije za prenos

Garancija Miele

Dve leti Mielejeve garancije proizvajalca

Za vse gospodinjske aparate Miele velja dveletna garancija. V teh dveh letih bo Miele pokril stroške za morebitno materialno škodo in brezplačno odpravil napake v izdelavi. Veljajo pravila in pogoji Mielejeve garancije. Informacije o pravilih in pogojih Mielejeve garancije lahko preberete v dokumentu „Garancijski pogoji“, ki je ob dobavi priložen vsakemu aparatu Miele.

To top of page