Želite izkoristiti prednosti sistema Miele@home?

Preprosto povezani z dobro znano tehnologijo
Doseg je tako kot pri vseh brezžičnih standardih odvisen od situacije v zgradbi. Zato mora biti na mestu postavitve aparata na voljo dovolj močan signal. Izbrani aparati Miele so danes že serijsko pripravljeni za povezavo v omrežje*. Druge aparate lahko naknadno opremite s preprosto namestitvijo komunikacijskih modulov. Nekatere druge aparate lahko tudi pozneje opremite za vključitev v sistem Miele@home, tako da uporabite ustrezen komplet za predelavo*.
Gospodinjski aparati s funkcijo WiFiConn@ct
Aparate s funkcijo WiFiConn@ct najdete v naslednjih skupinah izdelkov: vgradne pečice, kombinirane pečice z mikrovalovi, parne pečice, kombinirane parne pečice, parne pečice z mikrovalovi, pomivalni stroji, kavni avtomati, sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji. Za vključitev naslednjih skupin izdelkov v sistem Miele@home ter za povezavo v avtomatiziran dom potrebujete prehod Miele@home in po potrebi dodatno opremo: kuhinjske nape, kuhalne plošče, kombinirani hladilniki, hladilniki in zamrzovalniki, vinske vitrine.
Komunikacijski modul
S komunikacijskim modulom je mogoče izbrane aparate povezati v omrežje – podatki o aparatih se preprosto prenašajo prek radijskih valov.
"Želim, da so naši gospodinjski aparati opremljeni s tehnologijo, ki ustreza našemu domu."
odvisno od aparata in modelaodvisno od aparata in modelaVgradnjo lahko izvede samo usposobljen električar. Značilnosti opreme so odvisne od modela.