Inovativen mlin za popoln užitek

Nov sistem mletja in kuhanja kave AromaticSystemFresh*: nežen do arome in tih
Z našim inovativnim koničnim mlinom na novo doživite užitek ob kavi: njegova konstrukcija iz kakovostnega, proti obrabi obstojnega jekla čudovito ohranja aromo kave. K neskaljenemu užitku prispeva tudi to, da je novi mlin izjemno tih. Edinstveni užitek pa zagotavlja še ena novost: mlin je nameščen neposredno nad enoto za kuhanje – zato v mlinu ne ostanejo sledovi zmlete kave iz prejšnje uporabe kavnega avtomata. Ko se torej vrnete s počitnic, lahko takoj uživate v kavi iz sveže zmletih zrn. Z razvojem te dopolnitve smo ustvarili popolno medsebojno prilagojen sistem, ki zagotavlja doživetje kave z edinstvenimi trenutki užitka.
Ustrezna vrsta kave vedno pri roki
Vsaka vrsta kavnega napitka, pa naj gre za mali ekspreso ali kremasto kavo, je najbolj okusna, če je pripravljena iz ustreznih kavnih zrn: funkcija CoffeeSelect vam omogoča, da imate pravo vrsto kave za izbrani napitek vedno pri roki. Klasika ali najljubša mešanica – želene vrste kave v zrnju preprosto napolnite v tri ločene posode z volumnom 210 g, 180 g in 150 g. 

Če želite pripraviti napitek, enostavno ročno izberite ustrezno vrsto kave. Ali pa s preprosto nastavitvijo kavnemu napitku trajno dodelite želeno vrsto kave – in kavni avtomat bo avtomatsko izbral ustrezno posodo. Zanesljivo boste vedno uživali v svoji vrsti kave brez primesi, saj AromaticSystemFresh zagotavlja, da v sistemu nikoli ni ostankov predhodne vrste kave. Popolno kavo tako pripravite preprosto, udobno in zanesljivo. In vedno znova: ob uvedbi funkcije CoffeeSelect smo našo ponudbo Mielejeve kave v zrnju dopolnili s tremi dodatnimi izbranimi sortami.
odvisno od modela – samo CM 7750 Značilnosti opreme so odvisne od modela.