Najboljša higiena aparata – povsem avtomatsko

Udobno in inovativno: s patentirano* funkcijo AutoDescale se vodni kamen iz vašega aparata odslej odstrani avtomatsko. V ta namen morate samo izbrati ustrezno dveurno obdobje. Obloge in vodni kamen se nato avtomatsko in učinkovito odstranijo – tako prihranite čas in uživate v maksimalnem udobju.
Vaš aparat odslej prevzame tudi čiščenje: mlečne cevi in enota za kuhanje se s funkcijo AutoClean avtomatsko očistijo. Tako je aparat vedno kar najbolje zaščiten in higienično čist. Delo vam olajšata tudi funkciji ComfortClean in EasyClean: številne sestavne dele kavnega avtomata lahko odstranite in jih pomijete v pomivalnem stroju. 
Brez truda proti umazaniji in vodnemu kamnu: da lahko svoj čas pametno uporabite, Miele poskrbi za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna iz vašega kavnega avtomata. S funkcijo AutoClean se mlečne cevi in enota za kuhanje avtomatsko očistijo – kavni avtomat je tako vedno čist. Tudi zamudno odstranjevanje vodnega kamna skoraj povsem odpade: patentirana* funkcija AutoDescale skrbi za avtomatsko odstranjevanje vodnega kamna iz vašega aparata. 
Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1 Značilnosti opreme so odvisne od modela.