Tovarniška servisna služba in zmagovalec testa

Exzellenter Service

Odličen servis

Kakovost naših storitev preverjamo z rednimi Mielejevimi anketami in dodatno potrjujemo z raziskavami neodvisnih inštitutov. To velja tako za naše izdelke kot tudi za tehnično službo. Zato se nam zdi tudi razumljivo, da smo vam osebno vedno na voljo za dodatne informacije in pomoč v času delavnika.

Vedno smo v vaši bližini

Gosta servisna mreža, v katero so vključeni zelo dobro usposobljeni Mielejevi serviserji, omogoča kratke poti in zato najkrajši možni reakcijski čas, zato boste lahko svoj aparat kmalu spet uporabljali v svoje polno zadovoljstvo.

Oprema vozil serviserjev je popolno premišljena.

Naši tovarniški serviserji nimajo samo potrebnega strokovnega znanja, temveč razpolagajo tudi z orodjem in nadomestnimi deli, ki so prilagojeni njihovemu delovnemu področju. Potrebni nadomestni deli so preko noči dobavljeni neposredno v njihovo vozilo.

Vedno smo dosegljivi za vas

V primeru okvare vašega gospodinjskega aparata Miele vam nudimo vsestranski servis v Mielejevi kakovosti, ki ste je vajeni. Zato lahko popravilo enostavno naročite kar na spletu. Smo pa vam  tudi osebno vedno na voljo za dodatne informacije in pomoč v času delavnika.

Podaljšanje garancije

Pri Mieleju za vse aparate velja 24-mesečna garancija. Če se želite »zavarovati« tudi za čas izven tega obdobja, vam Miele nudi možnost podaljšanja garancije v obliki Miele podaljšane garancije.

Priznanja

Servisna služba za Mielejeve gospodinjske aparate je leta 2011 prejela že 17. zaporedno najboljšo oceno.