Informacije o vaših izdelkih Miele

Tukaj najdete pregled našega informativnega gradiva. Prospekti, brošure, zanimivi nasveti in kuharske knjige so vam na voljo za prenos.

Prospekti

Kuhinja

Kuhinjski aparati

maj 2023

Napotki za načrtovanje in montažo KMDA in SmartLine

2022

Nega perila

Aparati za nego perila

februar 2023

Sesalniki

Pribor in izdelki za čiščenje

Nasveti in poznavanje materialov

Nega perila

Vrste perila in njihova nega

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste stali pred goro perila in se vprašali: Kaj lahko operem skupaj in predvsem kako naj operem? V večini primerov odgovor ni težak, toda včasih lahko doživite tudi neprijetno presenečenje. Najljubši kosi perila se skrčijo ali obarvajo. Način nege perila v veliki meri določajo lastnosti tekstilnih vlaken, zato je treba upoštevati določena osnovna pravila. Da boste v prihodnje mirne vesti zagnali program, lahko v tem poglavju poiščete podrobno razlago najpomembnejših vrst perila in načina njihove nege.

ABC madežev

O, presneto, madež. Ampak brez panike. Leksikon pranja je poln dragocenih nasvetov za odpravljanje madežev.
Tu boste izvedeli, kar je morda vedela že vaša babica: kako uspešno odstraniti trdovratne madeže. Garancije za popolno odstranitev madežev vam žal ne moremo dati, boste pa vedno imeli pri sebi predlog, kako rešiti svoja oblačila. In morda bo madež, ki vam gre na živce, dočakal svoj konec.

 

Simboli za nego

Naj gre za pranje, sušenje, likanje ali kemično čiščenje: pri vseh obstajajo znaki in simboli, ki pomenijo določene zapovedi in prepovedi.
Tukaj nudimo razlago najpogostejših simbolov za nego perila in oblačil, da boste lahko optimalno negovali svoja oblačila.

 

 

 

Naročilo prospektov

Z veseljem vam pošljemo naše informativno gradivo tudi po pošti. Prosimo, pokličite nas ali pa nam pošljite zahtevo v kontaktnem obrazcu.

01 292 63 33

PON - ČET 8.30 - 16.00
PET 8.30 - 14.00

Spletno naročilo

Na kontaktni obrazec