Spare parts

Originalna oprema Miele

Nadomestni deli in oprema

Zakaj izbrati Miele:
•  Optimalna zmogljivost: originalni nadomestni deli Miele so natančno prilagojeni vašemu aparatu, kar zagotavlja optimalno zmogljivost.
•  Mielejev standard kakovosti: za naše nadomestne dele in opremo veljajo isti standardi kakovosti kot za naše aparate.
•  Razpoložljivost: naši nadomestni deli so na voljo še vsaj 15 let po zaključku serijske proizvodnje aparata.

Poiščite originalno Mielejevo opremo, ki dopolnjuje vaše aparate Miele

Originalna oprema Miele

Popolna združljivost in zajamčena kakovost – brez truda izboljšajte funkcionalnost svojih aparatov z uradno opremo Miele. 

Izdelajte svoje dele opreme

Naše strokovno znanje, združeno s 3D-tiskanjem

Vsak del opreme 3D4U ima opis priporočenih nastavitev za 3D-tiskanje in je bil preizkušen glede izvedljivosti. Nekatere dele lahko celo prilagodite s svojim oblikovanjem in nastavitvami.

 

Varnostno navodilo

Vzdrževalna dela in popravila lahko izvajajo samo usposobljeni strokovnjaki. Pri vzdrževanju in spremembah električnih aparatov je treba upoštevati veljavna varnostna določila in norme, zakonske podlage in predpise za preprečevanje nesreč. Nestrokovno izvedena vzdrževalna dela lahko povzročijo veliko materialno škodo in hude poškodbe. Miele ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki je posledica nestrokovne vgradnje. Obvezno upoštevajte varnostna navodila in opozorila v navodilih za uporabo vašega aparata.

 

Naročilo Mielejevih originalnih nadomestnih delov in opreme

Originalni nadomestni deli Miele, ki jih vgradi Mielejev serviser ali serviser pooblaščenega trgovca, zagotavljajo pravilno delovanje vašega aparata.
Za dodatno poenostavitev uporabe naših aparatov in razširitev možnosti uporabe vam je na voljo obsežna ponudba originalne opreme Miele.
Katalog nadomestnih delov

01 292 63 33

Ponedeljek–četrtek: 8.30–16.00
Petek: 8.30–14.00

To top of page