Komunikacija aparatov

Appliance Interaction

Pametni aparati, kar najbolje povezani v omrežje

Udobno in fleksibilno: vaši povezani aparati Miele omogočajo upravljanje prek aplikacije, glasovno upravljanje ali upravljanje s pomočjo partnerskih rešitev, poleg tega pa tudi komunicirajo med seboj. Tako na primer vaš sušilni stroj po pranju avtomatsko uporabi ustrezen program sušenja. Pomembni koraki upravljanja so s tem avtomatizirani ali bistveno poenostavljeni. Vaši aparati „sodelujejo“ na inteligenten način in vam olajšajo vsakdanje življenje.

SuperVision: centralni nadzor nad vsem – v vaši kuhinji

Na velikem prikazovalniku kuhinjskega aparata so prikazani trenutni statusi in po potrebi preostali časi drugih Mielejevih aparatov ter izpisani napotki. Tako je mogoče npr. na prikazovalniku pečice odčitati programski status pralnega stroja. S funkcijo SuperVision učinkovito in udobno načrtujete in oblikujete svoje gospodinjsko življenje – ne da bi morali imeti ves čas pri sebi pametni telefon ali tablico.

Inteligentna povezava

Vaši povezani aparati Miele sodelujejo! Inteligentno namreč komunicirajo med seboj. Tako se na primer aparat zažene ali uravnava stopnje moči – in to povsem brez vaše pomoči. Ročna dejanja ali koraki upravljanja so avtomatizirani. Povezava v omrežje se izvede prek nastavitev aparata ali aplikacije Miele. Delo tako preprosto opravijo aparati sami, vi pa si udobneje uredite svoje vsakdanje življenje.

Kuhinjska napa se samodejno odzove na nastavitve kuhalne plošče.

Osredotočite se zgolj na kuhanje: s funkcijo Con@ctivity 3.0 vaša kuhinjska napa avtomatsko naredi to, kar mora. Takoj ko vklopite ali izklopite kuhalno ploščo, se napa samodejno odzove. Sesalna moč se avtomatsko prilagodi okoliščinam na kuhalni plošči – in tako ves čas skrbi za prijetno ozračje v prostoru. Aparati med seboj komunicirajo prek omrežja WLAN. S funkcijo Con@ctivity 3.0 napo in kuhalno ploščo vključite v sistem Miele@home.

Povezana kavni avtomat in grelni predal

S funkcijo timerja lahko pripravite svojo najljubšo kavo ob želenem času. Kavni avtomat bo avtomatsko pripravljen – izbrati morate le ustrezni napitek. Con@ctivity poleg tega omogoča, da so vam na voljo ogrete skodelice. Grelni predal je povezan s kavnim avtomatom in se avtomatsko vklopi 30 minut prej – za užitek o kavi brez kompromisov. Povezava v omrežje se izvede prek aplikacije Miele.

Wash2Dry: sušilni in pralni stroj pametno povezana v omrežje

Maksimalno udobje pri upravljanju: z novo omrežno funkcijo Wash2Dry vaš pralni stroj pošlje podatke o postopku pranja sušilnemu stroju. Slednji nato avtomatsko uporabi ustrezen program za vaše perilo. Vse, kar morate storiti, je, da prestavite perilo, vklopite sušilni stroj in izberete Wash2Dry. Tako bo vaše perilo vedno optimalno posušeno, pa naj gre za džins ali srajce. Za uporabo te funkcije morata biti stroja prijavljena v domače WLAN-omrežje.