Generacija Miele 7000

Tehnologija, ki je tako intuitivna, da se lahko razvija prava kreativnost.
To je kakovost, ki postavlja nova merila.

Novi izdelki predstavljajo najbolj revolucionarne inovacije, ki smo jih kdaj koli razvili. Predstavljajte si pečico, ki lahko živila pripravlja brez vročine, vgradne kuhinjske aparate, ki vas prepoznajo in komunicirajo z vami – pametne tehnologije, povezane na inovativen način.

„Preprosta istočasna priprava najrazličnejših sestavin, ki jih lahko nato servirate hkrati.“

Gaggan Anand, najboljša azijska restavracija 2015–2018

Pečica Dialog

  

Svetovna novost v kuhinji. Revolucionarna tehnologija pečice Dialog omogoča pripravo jedi, ki so bile doslej mogoče samo v domišljiji.

 

Tehnologija M Chef

Kuhajte, kot še nikoli doslej

Tehnologija M Chef pečice Dialog uporablja elektromagnetne valove, ki se merijo v enotah Gourmet Unit in s katerimi lahko toplotno obdela vaša živila bolj natančno kot kadar koli doslej.

Eksperimentirajte s presenetljivimi kombinacijami

Ustvarjanje nemogočega

Možnosti so neskončne: skuhajte ribo v ledu, ne da bi se ta raztopil. Pripravite teletino v ovoju iz čebeljega voska, ne da bi slednji izgubil svojo obliko. Ali pa polovico lososovega fileja natančno toplotno obdelajte, drugo polovico pa pustite surovo – za popoln sašimi.

Kombinirana parna pečica

  

S prefinjeno kombinacijo visokotehnološke pečice in klasične parne pečice lahko kuhate v pari, pečete ali pečete na žaru – rezultati so vedno popolni.

 

Skrajšajte čas, ki ga namenite čiščenju

HydroClean

Z inovativno funkcijo samočiščenja je težavno čiščenje le še preteklost, notranjost pečice pa je sijoča kot prvega dne. Tako se lahko v celoti posvetite izpopolnjevanju svojih kuharskih veščin.

Ohranjanje dragocenih hranilnih snovi

DualSteam

Tehnologija DualSteam vam omogoča, da v živilih ohranite več hranilnih snovi, vitaminov in arom. Z natančnim uravnavanjem temperature je kombinirana parna pečica popolna tudi za kuhanje sous vide.

Pečica

  

Z inovativno tehnologijo in funkcijami, ki jih nudi ta pečica, se odprejo povsem nove dimenzije natančnosti in lahkotnosti pri kuhanju.

FoodView

Imejte svojo kreacijo ves čas pred očmi – ne glede na to, kje ste

Vgrajena kamera vam z funkcijo vsako minuto posreduje sliko visoke ločljivosti. Tako lahko na svojem pametnem telefonu ali prek sistema Amazon Show (če je na voljo) ves čas sledite postopku priprave v pečici.

Inovacija TasteControl

Poslovite se od prepečenih jedi

Z našo tehnologjio TasteControl je prepečenost jedi odslej le še preteklost. Po časovno krmiljenem času priprave se notranjost pečice takoj ohladi – za popolno pripravo ob vsaki priložnosti. Uporabite glasovno upravljanje VoiceControl in odprite vrata pečice s sistemom Amazon Echo (če je na voljo).

Indukcijske kuhalne plošče

  

Z bliskovitimi nastavitvami temperature, inteligentnim prepoznavanjem posode in uravnavanjem toplote vam ta intuitivna indukcijska kuhalna plošča nudi optimalen kulinarični delovni prostor, na katerem lahko pustite prosto pot svoji kreativnosti.

 

Inovativna fleksibilnost

Inteligentno prepoznavanje posode

Kuhalna plošča z inteligentnim prepoznavanjem posode zazna, če premaknete posodo, in skupaj z njo premakne tudi nastavljeno temperaturo.

Indukcija po celotni površini

Popolna svoboda gibanja

Poljubno premikajte posode po kuhalni plošči – to omogoča indukcija po celotni površini.

Kombinacija indukcijske kuhalne plošče & nape TwoInOne

  

Nova kuhalna plošča Miele TwoInOne odvaja soparo navzdol. V vašem bivalnem okolju se ohrani prijetno ozračje, medtem ko se prepuščate svoji strasti do kuhanja.

 

PowerFlex XL

Moč, ki najde nove perspektive

Maksimalna hitrost pri segrevanju z območjem Powerflex XL. Z velikimi, fleksibilnimi kuhalnimi polji, ki nudijo dovolj prostora za štiri lonce ali ponve.

Edinstvena napa

Hitro do največje moči. Hitro pod nadzorom.

Novi aparat Miele TwoInOne je naša najzmogljivejša kombinacija indukcijske kuhalne plošče in nape.

Hladilni aparati

   

Hladilni aparati K 7000 ohranijo sestavine tako sveže, kot jih je dala narava. Končno je vse skupaj zelo preprosto: kuhanje se začne s hlajenjem.

 

Ohranite okus narave

PerfectFresh Active

S fino vodno meglico v območju PerfectFresh Active živila ostanejo do petkrat dlje sveža in hrustljava.

Hladilna inovacija

DynaCool

Popolni pogoji na vseh ravneh hladilnika – funkcija DynaCool ohranja enakomerno temperaturo v celotni notranjosti hladilnika.

Preprosta uporaba, intuitivnost in inovativnost – odkrijte celotno ponudbo naših izdelkov.

Poišči trgovino

Ko se znanje in vizija srečata v popolnem pripomočku

Spoznajte pet mojstrov svoje umetnosti, ki svojo kreativnost povzdignejo na novo raven z revolucionarno tehnologijo. Odkrijte kreacije štirih vrhunskih kuharskih mojstrov in enega svetovno priznanega cvetličnega umetnika – po navdihu štirih različnih pokrajin.

 

Naši vrhunski kuharji in umetnik

Dalad Kambhu

Svetovno znana po svoji kulinarični umetnosti. Rojena je bila v Teksasu, odraščala je na Tajskem, zdaj pa je lastnica restavracij v New Yorku in Berlinu – Dalad Kambhu je kuharska mojstrica z Michelinovo zvezdico z edinstvenim kulinaričnim slogom. Pove nam, kako ji je kuhalna plošča Miele TwoInOne pomagala izživeti kreativnost.

Azuma Makoto

Ta ugledni japonski umetnik je navdihnil naše kuharske mojstre za kreacije na najvišji ravni.

Helena Rizzo

Ta neverjetno nadarjena kuharska mojstrica iz Brazilije vsako sestavino, na katero naleti, poveže z zgodbo.

Kyle Connaughton

Kuhar s tremi Michelinovimi zvezdicami se je zapisal popolnosti svojih sestavin – od njihovega izvora pa vse do podobe na krožniku.

To top of page