Nimate časa za pomembne stvari?

Neomejen dostop z upravljanjem z aplikacijo
Robotski sesalnik Scout RX2 lahko udobno upravljate s pametnim telefonom ali tablico, ne glede na to, ali ste doma ali zdoma. Aplikacija Miele Scout RX2* pregledno ponuja vse pomembne informacije in možnosti upravljanja.
Statusni zaslon in timer
Začetni zaslon vam poda pregled pomembnih informacij, npr. v katerem načinu je trenutno sesalnik Scout RX2 in kdaj bo začel z naslednjim čiščenjem. Z le dvema klikoma lahko izberete način čiščenja in takoj zaženete sesalnik.
Izdelava zemljevida doma
Scout RX2 se sistematično premika po prostoru in pri tem ustvarja karto očiščenih območij. Tako lahko kadar koli preverite, na katerem mestu je trenutno sesalnik Scout RX2 in katera območja je že očistil.
Home Vision**
S funkcijo Home Vision lahko sliko s kamere sesalnika Scout RX2 v živo prenašate neposredno na mobilno končno napravo. Tako lahko kadar koli in kjer koli pogledate, ali je med vašimi štirimi stenami vse v redu. Slika s kamere se ne zapisuje kot videoposnetek, temveč se prenese enkratno v realnem času. Varnost je na prvem mestu: prenos slike je zakodiran. Podatki so med pošiljanjem šifrirani in se ponovno dekodirajo šele ob sprejemu.
Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store)Kakovost prenosa je odvisna od hitrosti vašega domačega internetnega priključka in vaše mobilne končne naprave.odvisno od modela Značilnosti opreme so odvisne od modela.