Odličen pregled brez pametnega telefona?

Nadzor aparatov z govornim upravljanjem
Si želite, da vam za nadzor ali upravljanje gospodinjskih aparatov ne bi bilo treba vsakič vzeti v roke pametnega telefona? Z napravo Amazon Echo in glasovno storitvijo Alexa lahko naglas povprašate o statusu svojega aparata ali zahtevate informacije npr. o primerni izbiri ustreznega programa pranja.
Intuitivno upravljanje inteligentne tehnike
Večopravilnost je z novim govornim upravljanjem postala nekaj povsem normalnega. Medtem ko se igrate z otroki, imate ves čas pod kontrolo celotno gospodinjstvo: „Alexa, vprašaj Miele, če so vrata zamrzovalne omare odprta.“ Naj bo pralni stroj ali parna pečica: z glasovno storitvijo Alexa se lahko pozanimate o statusu svojih aparatov ali prekinete programe. Nape lahko v celoti upravljate z govorom: „Alexa, reci Mieleju, naj vklopi napo na stopnjo dve.“
Kaj je Amazon Alexa?
Amazon Echo se poveže z glasovno storitvijo Alexa, ki je v oblaku, da igra glasbo, opravi klice, nastavi budilko in timer, prikliče koledar, podatke o vremenu, stanju na cestah ter športne rezultate, postavlja vprašanja, ureja spiske opravil in nakupovalne sezname, upravlja združljive aparate v pametnem domu, kot so vaši Miele@home aparati, in še veliko drugega. Preprosto vprašajte.
Povezava Alexe s sistemom Miele@home v 3 korakih
1. korak: Povežite gospodinjske aparate –
2. korak: Povežite Alexo z uporabniškim računom –
"Lepe trenutke pogosto zamegli vsakdanje življenje. Z govornim upravljanjem imam vsa vsakdanja opravila pod nadzorom – in kljub temu ostajam pri bistvenih stvareh!"
Značilnosti opreme so odvisne od modela.