Več kot 60 zmagovalcev testov* po vsem svetu

Aparati Miele ne dokazujejo svoje visoke kakovosti le v naših strogih internih preizkusih. Tudi neodvisni testi izdelkov vedno znova izpostavljajo kakovost in zanesljivost aparatov Miele. Samo od leta 2005 so bili Mielejevi sesalniki v primerjalnih testih po celem svetu kar 60-krat zmagovalci testov*.
Učinkovito varčevanje z energijo
Poseben uspeh na mednarodnih testih: sesalniki Miele EcoLine. S temi inovativnimi aparati Miele dokazuje, da za dobro učinkovitost čiščenja ni nujno potrebna velika moč v vatih. Mielejevi modeli EcoLine združujejo najboljšo učinkovitost čiščenja z najvišjo energijsko učinkovitostjo – tako dolgoročno prihranite energijo in denar.
Vsaka zastavica pomeni zmago na testu – samo v Evropi so aparati Miele od leta 2005 dosegli več kot 50 zmag na testih na področju nege tal. K temu lahko prištejemo še uspehe na testih izven evropskih meja, npr. v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Hongkongu in Kanadi. Kakovost Miele vedno znova prepriča tako strokovnjake kot uporabnike širom sveta.
Podroben pregled Mielejevih modelov z nazivom zmagovalca testa na področju nege tal najdete na www.miele.xx/xx.Podroben pregled Mielejevih modelov z nazivom zmagovalca testa na področju nege tal najdete na www.miele.xx/xx. Značilnosti opreme so odvisne od modela.