Tako najdete ustrezno parno pečico

Želite kupiti novo parno pečico, pa ne veste, kje bi začeli? Izkoristite našega Svetovalec za nakup in poiščite pravi model, ki ustreza vašim potrebam in željam. Preprosto odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

 

Naš svetovalec za nakup vam pomaga pri izbiri

 

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj o svojih željah pri kuhanju in svoji kuhinji. Naš svetovalec za nakup bo nato poiskal parno pečico ali kombinirano parno pečico Miele, ki vam najbolj ustreza.

 

• Katera parna pečica je ustrezna za vašo kuhinjo? Iščete vgradno parno pečico v ustreznem dizajnu ali prostostoječ model, ki bi se popolno prilagal na vaš kuhinjski delovni pult? Bi morda raje kombinirano parno pečico, parno pečico z mikrovalovi ali parno pečico za kuhanje pri zvišanem tlaku za posebej zdrave jedi? Pomagali vam bomo najti popoln aparat.

 

• Kateri dizajn in kateri upravljalni elementi vam ustrezajo? Od klasičnih in minimalističnih elementov do modelov, ki se odlikujejo s steklom ali plemenitim jeklom – naše (parne) pečice se lahko vključijo v vsak dizajn kuhinje. Tudi pri upravljalnih elementih lahko izbirate med velikim prikazovalnikom na dotik, neposredno izbiro z besedilnim prikazovalnikom ali senzorskimi tipkami za izbiro načinov (postopkov) in nastavitev.

 

• Katere funkcije in nastavitve so vam pomembne? Parne pečice Miele nudijo številne možnosti in funkcije, kot so natančni timer za meso, način za posebej sočno ali hrustljavo pripravo, upravljanje z gibanjem in prednastavitve za celo vrsto živil in jedi.

 

Odkrijte našo celotno ponudbo parnih pečic in sorodnih izdelkov

Vse parne pečice & kombinirane parne pečice

Oprema

Nadomestni deli