VELIK PRI ČIŠČENJU. MAJHEN IN OKRETEN PRI UPORABI.

Novi sesalnik brez vrečke Boost CX1

Kakovost, ki postavlja nova merila

Kupite zdaj
Odkrijte linijo sesalnikov Boost CX1.
Od 269 €.

Na voljo v različnih barvah.

Originalna linija

Cat & Dog

Parquet

Doživite sesalnik Boost CX1

Izjemna moč
Tehnologija Vortex

Ne glede na to, ali gre za parket, laminat ali preprogo – Boost CX1 na vseh podlagah zagotavlja kar največjo zmogljivost. Izjemna učinkovitost čiščenja: tok zraka, katerega hitrost presega 100 km/h, skrbi za popolno pobiranje grobega in finega prahu. Skupaj z učinkovitim talnim nastavkom, optimalnim tokom zraka in inovativnim motorjem Boost CX1 doseže izjemno visoko zmogljivost pretoka zraka, ki prahu ne pušča prav nobene možnosti.

Sesalnik, ki prihrani prostor
Kompakten dizajn

Najmanjši sesalnik brez vrečke za prah Miele Boost CX1 se odlikuje z najvišjo učinkovitostjo čiščenja in obenem nudi kompakten dizajn. Omogoča preprosto manevriranje tudi v tesnih bivalnih situacijah.

TrackDrive
Varno in v pravi smeri

Ob strani nameščena kolesa poskrbijo, da se vedno drži smeri in je pri tem zelo okreten. Sesalnik je izjemno priročen in omogoča zelo udobno manevriranje. Zaradi kompaktnih mer poskrbi za brezhibno higieno in čistočo tudi v tesnih bivalnih prostorih.

Večstopenjski filtrski sistem
Najvišje higienske zahteve

Izjemna učinkovitost filtriranja pri sesalnikih Boost CX1 sloni na večstopenjskem filtrskem sistemu. Za filtriranje najmanjših delcev je sesalnik Boost CX1 opremljen s filtrom Hygiene AirClean za normalne zahteve ali s filtrom HEPA AirClean za najvišje higienske zahteve (odvisno od modela). Filter HEPA AirClean je z zmogljivostjo zadrževanja prahu > 99,999 %* idealen za ljudi, ki so alergični na hišni prah.

* po IEC 62885-4

Brez vrečke
Enostavno praznjenje

Posodo za prah preprosto odstranite tako, da jo primete za ročaj in izvlečete iz aparata. S pritiskom na tipko za praznjenje se posoda odpre in prah pade navzdol v koš za smeti.

KUPITE ZDAJ

Druge značilnosti izdelka

Sistem Park za premore med sesanjem

Praktično: talni nastavek in sesalno cev lahko po potrebi odložite na stranski del aparata.

Večstopenjski vrtljivi regulator

Elektronsko uravnavanje sesalne moči poteka prek večstopenjskega vrtljivega regulatorja. Grafični simboli za različna področja uporabe vam olajšajo izbiro optimalne stopnje moči.

Praktičen pribor

Boost CX1 je serijsko opremljen s tremi kakovostnimi deli pribora: nastavkom za oblazinjeno pohištvo, ozkim nastavkom in sesalnim čopičem. Nameščeni so na držalo VarioClip, kjer so vedno pri roki.

Najvišja kakovost Miele

Noben vsakdan ni tako zahteven kot Mielejev test izdelka: pred začetkom serijske proizvodnje morajo sesalniki Miele v našem testnem laboratoriju prestati pravi stresni test.

Močan. Kompakten. Okreten.
Novi Boost CX1 brez vrečke za prah

Na voljo v različnih barvah. Od 269 €.

KUPITE ZDAJ