Lahkotno pomivanje posode.
Spoznajte pomivalne stroje Miele G 7000.

   

Pomivalni stroj mora izpolnjevati več kot zgolj osnovno nalogo – pomivati posodo –, navdajati vas mora tudi s pravim občutkom navdušenja. Zato je brez težav kos tako najfinejšemu kristalu kot trdovratni umazaniji na ponvah in loncih. Poleg tega vam omogoča izjemno enostavno vlaganje posode in vam avtomatsko pošlje sporočilo, ko se zaloga pomivalnega sredstva bliža koncu.

Košare za pomivalne stroje

Novo: nastavljive košare za fleksibilno vlaganje posode

Z našo fleksibilno zasnovo košar lahko brez težav vložite posodo najrazličnejših oblik in velikosti. Držalo XL Assist vam omogoča optimalno izrabo prostora v pomivalnem stroju. Naš posebni program BottleClean in praktično držalo FlexCare Glass & Bottle omogočata enostavno pomivanje steklenic za ponovno uporabo. Z našimi nastavki StrawClean lahko poleg tega učinkovito pomijete slamice za večkratno uporabo. Ko je vse na svojem mestu, popolno obvladate umetnost vlaganja posode v pomivalni stroj.

Odkrijte pomivalne stroje G 7000
Vinski kozarci

Vsestransko vlaganje za pestro življenje

Doživite vsestranskost našega patentiranega1 predala 3D MultiFlex. Z možnostjo fleksibilnega prilagajanja nudi veliko prostora za vsakdanje predmete in velike pripomočke za posebne priložnosti. V njem imajo ustrezen prostor celo skodelice za ekspresno kavo. Občutljiva posoda, kot so vinski kozarci, je pri tem vedno optimalno zaščitena.

“ Kot proizvajalcu visokokakovostnih kozarcev mi je zelo pomembno, da se lahko naši kozarci brezhibno in nežno pomijejo. V kombinaciji z znamko Miele nega stekla postane otročje lahka, rezultat pa je preprosto neprekosljiv. „

Maximilian Riedel, proizvajalec vinskih kozarcev Riedel

Pomivalno sredstvo Miele PowerDisk

S kartušo PowerDisk prihranite pri vsem – razen pri udobju

Končno pomivalni stroj, ki avtomatsko skrbi za izvrstne rezultate in prihranke. AutoDos, prvi avtomatski dozirni sistem na svetu z integrirano kartušo PowerDisk2, opravi delo namesto vas. Vseeno je, kateri program izberete. Popolna količina pomivalnega sredstva se vedno dozira v ustreznem trenutku – za bleščeče čisto posodo.

ODKRIJTE POMIVALNE STROJE AUTODOS
Mama in otrok

Brezhibna čistoča v manj kot 60 minutah

Naš PowerDisk je sicer združljiv z vsemi programi pomivanja, vendar svoj maksimalni učinek pokaže v povezavi s programom QuickPowerWash. Pomivalno sredstvo, ki se hitro raztopi, vam zagotavlja brezhibne rezultate v manj kot eni uri – brez madežev in prog, pravočasno za večerjo.

Doživite lahkotno pomivanje v svoji kuhinji!

Od vsakdanje obveznosti do trajnostnega udobja: pomivalni stroji Miele G 7000 negujejo vašo posodo, obenem pa prihranijo vaš čas in denar ter varujejo okolje.

Razviti za učinkovitost. Izdelani za dolgo življenjsko dobo.

Vinski kozarci

Pomivalni stroj Miele je inteligenten pomivalni stroj

S pametno aplikacijo Miele@home3 lahko optimalno uporabljate svoj pomivalni stroj in v polnosti izkoristite njegove funkcije. Poslovite se od pozabljenih postopkov pomivanja in avtomatizirajte svojo vsakdanjo rutino. S funkcijama AutoStart in AutoDos ter kartušo PowerDisk uživajte v brezhibno čisti posodi povsem brez stresa. Bodite pravočasno obveščeni, ko se zaloga pomivalnega sredstva bliža koncu, in naročite opremo preprosto v naši trgovini znotraj aplikacije – vse uredite z enim samim klikom.

Funkcija AutoOpen

Popolno se vključi v vsako kuhinjo brez ročajev

Če cenite minimalistični dizajn svoje kuhinje brez ročajev, vam bo všeč popolna integracija našega pomivalnega stroja G 7000. Namesto uporabe ročaja preprosto dvakrat nežno potrkate na vrata. Z našo funkcijo Knock2open4 se stroj avtomatsko odpre. Ob koncu programa pomivanja se vrata pomivalnega stroja avtomatsko odprejo, saj je opremljen s funkcijo AutoOpen5. Tako se brezhibno posušijo tudi zahtevni predmeti.

Čista posoda

Preizkušena higiena: vaša posoda tako ostane brez virusov.

Ko enkrat veste, da vsi pomivalni stroji Miele zanesljivo odstranijo več kot 99,9 %6 virusov, ste prepričani za vedno. Krožnikov in pribora vam ne bo treba nikoli več splakovati, zato lahko preprosto uživate v hrani.

Izvedite več o pomivalnih strojih G 7000

Ste pripravljeni na pomivanje brez truda? Odkrijte pomivalne stroje Miele in se seznanite z inovativnimi funkcijami. V enem od naših Miele Experience Centrov se lahko sami prepričate o kakovosti in udobju, ki ju nudijo pomivalni stroji G 7000.

Odkrijte najboljši pomivalni stroj za svoje potrebe

Razmišljate o tem, da bi kupili pomivalni stroj Miele? Z le nekaj koraki vam pomagamo izbrati ustrezen model.

 

Opombe:

1 Patent: DE102008062761B3, EP2433549B1
2 Patent: EP2850990B1, US9962062B2
3 Dodatna digitalna ponudba podjetja Miele & Cie. KG. Vse pametne aplikacije omogoča sistem Miele@home. Obseg funkcij je odvisen od modela in države.
4 Prijava za patent EP2428153A1, DE102010037397A1, US2012/0055091A1
5 Patent: DE102007008950B4, EP2120671B1
6 Skladno s certifikatom Inštituta za integrativno higieno in virologijo velja za odstranjevanje virusov z ovojnico in brez nje (npr. koronavirus, virus influence ali norovirus) v preizkušenih programih Higiena in Intenzivni ter z uporabo sredstev PowerDisk/UltraTabs. Podrobnosti o merilih testiranja lahko preberete na www.miele.com/g7000-c.