Kaj bi še morali vedeti o Mielejevih kuhalnih ploščah in elementih ProLine

Konstrukcija

S pečico ali brez nje

Kuhalne plošče predstavljajo središče kuhinje – ne glede na to, ali so del kuhalnega otoka ali pa klasično vgrajene v niz omaric. Miele vam ponuja dva funkcionalna koncepta za vključitev v vaše kuhinjsko okolje.

Več o »Konstrukcija«
Izvedba z indukcijo

Načini gretja za individualne navade pri kuhanju

Mielejeve kuhalne plošče so na voljo z različnimi načini gretja. Tako Miele ponuja ustrezno kuhalno ploščo za vse vrste potreb. Tukaj preberite več o vrsti gretja z indukcijo.

Več o »Izvedba z indukcijo«
Raznolikost velikosti

Prava velikost za vsako kuhinjo

Radi pripravite obrok v le nekaj posodah ali pa raje pričarate raznolik jedilnik, za katerega potrebujete številne lonce in ponve? Ni pomembno, kako obsežna je vaša kuharska strast – Miele vam s svojimi kuhalnimi ploščami nudi vedno dovolj prostora!

Več o »Raznolikost velikosti«
Posebneži med aparati ProLine

Kuhanje s posebneži

Ambiciozno kuhanje zahteva profesionalno tehniko. Za takšne zahteve Miele ponuja tudi posebne aparate, kot so TepanYaki, Salamander, indukcijska plošča za vok, cvrtnik in žar ter številne druge. Odkrijte nov spekter gurmanskih užitkov!

Več o »Posebneži med aparati ProLine«
Fleksibilne možnosti namestitve

Prepričljiv s svojo fleksibilnostjo in kakovostjo

Mielejeva pultna napa je nesporni vrhunec med kuhinjskimi napami. Prepriča vas z inteligentno premišljeno tehnologijo, udobjem, ki ga prinaša, in z možnostjo neproblematične vgradnje v vsako kuhinjo. Z vgradnjo pultne nape v spodnjo omarico različne višine prostora ali druge ovire v vidnem območju niso več nobena težava.

Več o »Fleksibilne možnosti namestitve«
Novi vmesni ventilator Miele

Vedno v kombinaciji z ustreznimi aparati ProLine

Nova pultna napa poskrbi, da vsak element Miele ProLine postane posebna paša za oči v kuhinji. Skupaj z izbranima aparatoma Miele ProLine tvori popolno enoto za kuhanje. Naj gre za indukcijo, HiLight, Tepan ali vok – spoznajte novo obdobje nemotenega kuhanja, pečenja in dušenja brez neprijetnih vonjev.

Več o »Novi vmesni ventilator Miele«

Oprema in izdelki za pranje, pomivanje in nego

 
Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme