Raznolikost na malo prostora

Kuhanje v pari
Kuhanje v pari velja za enega najbolj zdravih načinov priprave živil. Toda zakaj je kuhanje v pari tako zdravo? Živila se kuhajo pri razmeroma nizkih temperaturah, zato se v nasprotju z običajnim kuhanjem, ki se pogosto odvija pri previsokih temperaturah, dragoceni vitamini in minerali ohranijo. Hkrati pri kuhanju v pari ni neposrednega stika z vodo – živila zato ohranijo svoj intenzivni lastni okus. Dragocene prednosti kuhanja v pari pa so že dokazali tudi znanstveniki: v živilih, kuhanih v pari, je vsebnost vitaminov, zlasti vitamina C, bistveno večja. Paprika, kuhana v pari, na primer vsebuje prav toliko hranilnih snovi kot surova, kar je velika prednost tako za naše zdravje kot okus živila.
Peka in pečenje
Vselej natančno tako, kot želite: z raznolikimi funkcijami klasične pečice, kot so Zgornje/spodnje gretje, Zgornje gretje, Spodnje gretje, Veliki žar, Mali žar, Žar s kroženjem zraka in Intenzivno pečenje je vsaka jed optimalno pripravljena. Za še več udobja pri uporabi aparata DGC Pro poskrbi termometer za živila, ki stalno nadzoruje središčno temperaturo, avtomatsko preračunava čas priprave in prekine postopek, ko je dosežena želena središčna temperatura.
Pametna kombinacija 
Pri pečicah DGC lahko v načinu delovanja Peka s paro, ki vključuje dodatke pare, postopku priprave dodate vlago. Tako lahko spečete posebej okusen kruh s sijočo skorjo in sočne pečenke.Še bolj ciljno pa lahko prilagodite pogoje v pečici pri aparatih DGC Pro, ki omogočajo do odstotka natančno nastavitev vlažnosti in kombiniranje več korakov priprave. DGC Pro lahko tako združi vlažno in suho vročino v novem načinu delovanja – Kombinirani peki – in nudi tri funkcije v enem aparatu.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.