Vrhunska tehnika in dizajn velikega formata

Z razvojem velikih vgradnih aparatov MasterCool Miele znova postavlja merila. V hladilnih aparatih vrhunskega razreda se prepletajo najkakovostnejši dizajn, navdušujoče inovacije in edinstveno udobje. Aparati MasterCool vam odkrivajo povsem novo doživetje užitka in udobja.
Videz, ki pritegne pogled
Že mogočna podoba hladilnih aparatov MasterCool daje slutiti, s kakšno natančnostjo in predanostjo so tu izbrani in obdelani posamezni materiali. Brezmejna ljubezen do podrobnosti, ki odseva v edinstvenem videzu.
Edinstvena kakovost
Z dovršenostjo in natančnostjo do najvišje kakovosti. Vse se začne že pri izbiri ustreznih materialov. Visokokakovostne steklene police, plastika, odporna proti razenju, in masivni aluminijasti okvirji odražajo najvišjo kakovost. Ključni dejavniki na tej poti proti izdelkom vrhunskega razreda so znanje in izkušnje.
Dovršen dizajn
Edinstvene značilnosti opreme v notranjosti aparatov izpolnijo vse želje. Vodoravne linije poudarjajo puristični dizajn. Gladke, belo lakirane stene v notranjosti so enostavne za čiščenje in pripomorejo k popolni osvetlitvi aparata brez zastrtih mest.
Maksimalno udobje
Hladilni aparati MasterCool vam dan za dnem ponujajo kar največje udobje z možnostjo za optimalno shranjevanje živil, pripravo ledu in hladne vode, sijajno zasnovo osvetlitve in hitrim upravljanjem. Aparati MasterCool izpolnjujejo najvišje zahteve na vseh področjih.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.