Miele UltraTabs All in 1

Tablete pomivalnega sredstva UltraTabs All in 1

Popolne tablete za vaš pomivalni stroj Miele

Naše tablete Miele UltraTabs All in 1 se hitro raztopijo in med vsakim postopkom pomivanja poskrbijo za temeljito in nežno čiščenje.

UltraTabs All in 1: naše učinkovite tablete pomivalnega sredstva

S tabletami Miele UltraTabs All in 1 se tudi pri trdovratni umazaniji lahko veselite bleščeče čiste posode. Tablete so združljive z vsemi pomivalnimi stroji Miele in vsebujejo integrirano funkcijo soli, ki ščiti vaš stroj pred oblogami vodnega kamna.

Čista posoda v 58 minutah

Tablete UltraTabs All in 1 so posebej prilagojene vašemu pomivalnemu stroju Miele. Ker se tablete popolnoma raztopijo v dveh do treh minutah, so primerne tudi za kratke programe. V povezavi s programom QuickPowerWash že v 58 minutah dosežete najboljši možni rezultat pomivanja in sušenja za normalno umazano posodo.

Nežno pomivanje za kristalne kozarce in namizni servis

Tudi vaša krhka in temperaturno občutljiva posoda je s tabletami UltraTabs All in 1 v dobrih rokah. S tabletami nežno pomijete svojo fino posodo in po zaslugi integrirane funkcije sredstva za izpiranje dosežete bleščeče rezultate.

Ali veste, da so tablete pomivalnega sredstva UltraTabs All in 1 brez fosfatov in prijazne do okolja?

Odkrijte vse izdelke in pakete UltraTabs All in 1.

Dobrih stvari ni nikoli preveč: zato so naše tablete pomivalnega sredstva UltraTabs All in 1 na voljo v različnih velikostih pakiranja.

  • Vse cene izdelkov vključujejo 22 % DDV.
  • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.

Podobni izdelki

PowerDisk

PowerDisk je naše pomivalno sredstvo za Mielejeve pomivalne stroje s sistemom AutoDos. Ta avtomatsko dozira ustrezno količino pomivalnega sredstva in tako poskrbi za boljše in učinkovitejše rezultate.

Druga pomivalna sredstva

Pri znamki Miele najdete tudi praškasto pomivalno sredstvo, sol za pomivalne stroje in sredstvo za izpiranje. Z njimi lahko svojo posodo in stroj zaščitite pred oblogami vodnega kamna in poskrbite za bleščeče čiste rezultate.

Pomivalni stroji s programom QuickPowerWash

Odkrijte vse pomivalne stroje Miele s programom QuickPowerWash, kratkim programom za najboljše rezultate pomivanja in sušenja za normalno umazano posodo v samo 58 minutah.