Miele PowerDisk

Pomivalno sredstvo PowerDisk za funkcijo AutoDos

Vaše pomivalno sredstvo za odlične rezultate pomivanja

Pomivalno sredstvo PowerDisk poskrbi za bleščeče čisto posodo. Razvito je bilo posebej za pomivalne stroje s tehnologijo AutoDos in brez težav odstrani tudi trdovratne ostanke hrane. Naše pomivalno sredstvo ne vsebuje mikroplastike in je na voljo v embalaži, ki varuje naravne vire. Posoda je izdelana iz 100 % reciklirane plastike.

GS SETD6
PowerDisk All in 1. Paket za zalogo, 6 kosov
pomivalno sredstvo za pomivalne stroje AutoDos. Set za zalogo po ugodni ceni.
Na zalogi

Doživite pomivanje brez truda

S pomivalnim sredstvom PowerDisk lahko v polnosti izkoristite potencial in udobje svojega pomivalnega stroja Miele AutoDos. Z avtomatskim doziranjem ustrezne količine granulata v pravem trenutku vam olajša delo – tako lahko sproščeno uživate v prednostih učinkovitega pomivanja posode.

Močna kombinacija

Prvovrstni rezultati pomivanja v manj kot eni uri

PowerDisk je združljiv z vsemi programi pomivanja, vendar svojo pravo moč razvije v povezavi s programom QuickPowerWash, ki v manj kot eni uri zagotovi izvrsten rezultat pomivanja in sušenja.

Tehnologija aktivnega kisika

Bleščeče čista higiena

Tehnologija aktivnega kisika zagotavlja, da pomivalno sredstvo PowerDisk odstrani klice in bakterije iz vašega pomivalnega stroja. Ne poskrbi le za brezhiben videz posode, temveč tudi očisti in dezinficira vaš pomivalni stroj – za resnično higieničen rezultat.

Učinkovito pomivanje posode na preprost način

Udobje avtomatskega doziranja

Vstavite PowerDisk v pomivalni stroj in pustite, da samostojno deluje do 20 pomivanj (približno en mesec). Granulat se avtomatsko doda med pomivanjem, vi pa lahko uživate v zanesljivi, udobni in učinkoviti rutini pomivanja.

Oglejte si delovanje kartuše PowerDisk

Testiranje kartuše PowerDisk

Okolju prijazno in reciklabilno – posoda kartuše PowerDisk je izdelana iz 100 % reciklirane plastike.

PowerDisk

Učinkovito & udobno

Odkrijte originalno pomivalno sredstvo Miele za avtomatsko doziranje. Naš ekskluzivni granulat je bil razvit s ciljem optimizacije zmogljivosti vašega pomivalnega stroja AutoDos. Vašo posodo pomije učinkovito in higienično in tako zagotovi brezhiben rezultat.

PowerDisk Eco

Še bolj trajnostno

Pomivalno sredstvo PowerDisk ECO, razvito za avtomatsko doziranje, je biološko razgradljivo, brez mikroplastike in je prav tako na voljo v posodi iz 100 % reciklirane plastike. Ne vsebuje dišav in barvil ter je izdelano iz rastlinskih sestavin in okolju prijaznega granulata – za v celoti trajnostno doživetje pomivanja.

Izvrstno pomivanje in udobje

Na voljo so standardni paketi in paketi z ugodnostmi.

GS SETD6
PowerDisk All in 1. Paket za zalogo, 6 kosov
pomivalno sredstvo za pomivalne stroje AutoDos. Set za zalogo po ugodni ceni.
Na zalogi
  • Vse cene izdelkov vključujejo 22 % DDV.
  • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.

Podobni izdelki

Miele UltraTabs All in 1

Za tiste, ki raje uporabljajo tablete za pomivalni stroj, so na voljo tablete UltraTabs All in 1. Raztopijo se v trenutku, ko se začne postopek pomivanja, in zagotavljajo močno učinkovitost pomivanja.

Druga pomivalna sredstva

Miele poleg tega nudi praškasto pomivalno sredstvo, regeneracijsko sol in sredstvo za izpiranje, ki ščitijo stroj in posodo pred oblogami vodnega kamna in poskrbijo za bleščeče čisto posodo.

AutoDos & PowerDisk – popolna sinergija

Vas je naša ponudba pomivalnih sredstev PowerDisk navdušila, pa nimate pomivalnega stroja s funkcijo avtomatskega doziranja? Odkrijte moč in udobje pomivalnih strojev s tehnologijo AutoDos.