Miele PowerDisk

Odkrijte kartušo Miele PowerDisk

Naš napredni in visoko učinkoviti granulat pomivalnega sredstva z avtomatskim doziranjem

Doživite prvovrstno kakovost za sijoče rezultate.

Odkrijte kartušo PowerDisk, naš granulat pomivalnega sredstva z avtomatskim doziranjem, ki opravi delo namesto vas

Kaj točno je granulat pomivalnega sredstva PowerDisk z avtomatskim doziranjem? In še pomembneje: kako vam olajša življenje?

PowerDisk avtomatsko dozira ustrezno količino granulata pomivalnega sredstva v pravem trenutku in tako poskrbi, da lahko popolnoma izkoristite potencial svojega pomivalnega stroja Miele AutoDos. Ko je kartuša enkrat nameščena, prevzame vse delo, povezano z doziranjem, vi pa lahko uživate v izjemno učinkovitem in okolju prijaznem pomivanju posode.

Popolna kombinacija

PowerDisk
Učinkovito & udobno

Originalno Mielejevo pomivalno sredstvo na podlagi našega ekskluzivnega granulata za učinkovito in higienično pomivanje posode. Razvito je bilo s ciljem, da lahko v celoti izkoristite zmogljivost svojega pomivalnega stroja AutoDos. PowerDisk skrbi za bleščeče čisto posodo in obenem učinkovito rabo granulata pomivalnega sredstva.

PowerDisk Eco
Še bolj trajnostno

PowerDisk ECO uporablja enako tehniko avtomatskega doziranja in je biološko razgradljiv. Posoda kartuše je izdelana iz do 100 % reciklirane plastike in ne vsebuje mikroplastike. Okolju prijazni granulat pomivalnega sredstva vsebuje rastlinske sestavine in je brez dišav in barvil – za absolutno trajnostno pomivanje posode.

Pomivalni stroj Miele G 7000

Popolna kombinacija

Pomivalni stroj Miele G 7000 + PowerDisk

Naša serija pomivalnih strojev G 7000 je pravo čudo tehnike in dizajna. Z avtomatskim doziranjem, ki ga nudi PowerDisk, naši pomivalni stroji tvorijo popolno kombinacijo za izvrstne rezultate pomivanja. Odvisno od izbranega programa in temperature se v vodo vedno doda ustrezna količina granulata pomivalnega sredstva, in to v idealnem trenutku postopka.