Nadomestni deli in oprema

Ersatzteile & Zubehör

Nadomestni deli in oprema

Originalni nadomestni deli Miele, ki jih vgradi Mielejev serviser ali serviser pooblaščenega trgovca, zagotavljajo pravilno delovanje vašega aparata.
Za dodatno poenostavitev uporabe naših aparatov in razširitev možnosti uporabe vam je na voljo obsežna ponudba originalne opreme Miele.

Vsi originalni rezervni deli Miele

Pri nakupu originalnih nadomestnih delov in opreme Miele zanesljivo veste, da so popolno prilagojeni vašemu aparatu. Naši nadomestni deli so na voljo do 15 let, najmanj pa 10 let od konca serijske proizvodnje modela.

Warning

Popravila lahko načeloma izvede samo usposobljen električar, ki upošteva veljavne varnostne predpise.

Popravila, spremembe, preverjanje in vzdrževanje električnih aparatov je treba izvesti skladno z ustreznimi zakonskimi podlagami, predpisi za preprečevanje nesreč in veljavnimi normami. Pred začetkom vzdrževalnih del ali popravil na aparatu je treba zagotoviti varno ločitev od vseh vodnikov, ki so pod napetostjo.

Zakaj uporabiti originalne nadomestne dele in opremo Miele?

Ob nakupu Mielejevih originalnih nadomestnih delov in opreme ste lahko prepričani, da povsem ustrezajo vašemu aparatu. Za vse originalne nadomestne dele in opremo Miele upoštevamo enake standarde kakovosti kot pri naših aparatih. Z nakupom aparata Miele ste se povsem zavestno odločili za najboljšo kakovost. Tako bi morali zaupati tudi v nadomestne dele in opremo proizvajalca. Le Mielejevi originalni nadomestni deli in oprema s svojo kakovostjo zagotavljajo zanesljivo delovanje vašega gospodinjskega aparata.
Naša obsežna ponudba originalne dodatne opreme Miele bo poskrbela za še bolj enostavno, učinkovito in udobno uporabo naših aparatov.

Naročilo nadomestnih delov in opreme

Miele original opremo za vaš gospodinjski aparat lahko naročite v spletni prodajalni Miele.

Mielejeve originalne nadomestne dele je možno naročiti izključno preko telefona na servisni telefonski številki (prikazana na levi) ali preko kontaktnega obrazca za naročanje nadomestnih delov in opreme.

Če imate vprašanja glede nadomestnih delov in opreme, se lahko na nas obrnete prek kontaktnega obrazca tudi izven delovnega časa. Če ne poznate številke ali oznake želenega nadomestnega dela, ga opišite.

Povpraševanje po nadomestnih delih in opremi Kontaktni obrazec