Oprema za povezavo aparatov v omrežje

Kateri deli opreme so ustrezni za moj izdelek?


Kaj je dobro vedeti o Oprema za povezavo aparatov v omrežje

Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home

Kjer je doma svoboda

„Svoboda? Zame je to kakovost življenja. Resnično lahko uživam, če imam pregled nad vsem.“*

Več o »Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home«
Aplikacija Miele@mobile

Človek ne more biti povsod hkrati?

Vi lahko! Pri vsem se kar najbolj potrudite in stvari imate radi pod nadzorom. Da se lahko tudi takrat, ko ste zdoma, prepričate, da je doma vse v redu, vam je na voljo aplikacija Miele@mobile. Z njo ste lahko ves čas na tekočem s statusom svojih aparatov in prejmete obvestilo, ko se na primer konča program pranja. Tudi če imate ravno pomembnejše naloge.*

Več o »Aplikacija Miele@mobile«
Aplikacija Miele@mobile – MobileControl

Spontana zabava čez eno uro?

Popolne priložnosti se ne držijo urnika. Da jih lahko spontano uživate, smo razvili funkcijo MobileControl. Z mobilnim upravljanjem imate namreč vse pod nadzorom, tudi kadar ste zdoma. Svoj hladilnik lahko na primer s funkcijo pospešenega hlajenja že vnaprej pripravite na sveže dobrote, ki jih boste v kratkem prinesli domov in jih pozneje lepo ohlajene zaužili s prijatelji. Pri novih aparatih za kuhanje lahko poleg tega v nekaterih načinih delovanja spreminjate tudi parametre, kot sta temperatura in čas.

Več o »Aplikacija Miele@mobile – MobileControl«
Aplikacija Miele@mobile – FoodView

Možnost povezave v omrežje za več udobja

Kaj se dogaja s kruhom v pečici? Kamera v pečici vam pokaže, kako je videti – ne glede na to, kje ste.

Več o »Aplikacija Miele@mobile – FoodView«
Aplikacija Miele@mobile – recepti

Želite prebuditi spomine na počitnice?

Če imate pravi recept, je to povsem preprosto. Peči in kuhati zna vsak – s funkcijo receptov, ki jo nudi aplikacija Miele@mobile, to ni prav nič težko. S pametnim telefonom ali tablico imate hitro pri roki ustrezni recept in nakupovalni seznam, ki sta potrebna za kulinarično presenečenje. Tako zlahka uspejo tudi najbolj slastni recepti – tudi če se v kuhinji ne vrtite vsak dan.

Več o »Aplikacija Miele@mobile – recepti«
Aplikacija Miele@mobile – ShopConn@ct

Vsakodnevno udobno nakupovanje na spletu?

Naj vam ostane več časa za posebna doživetja v resničnem življenju! Podrobnosti ne bi smele zahtevati preveč vaše pozornosti. Na primer, če imate doma še dovolj tablet za pomivalni stroj ali novo kartušo PowerDisk. Z novo funkcijo Zaloga ste kar najbolje obveščeni: vaš pomivalni stroj vas opozori, ko se zaloga tablet, sredstva za izpiranje ali soli bliža koncu. In s funkcijo ShopConn@ct lahko vse to udobno naročite prek spleta – s svojega pametnega telefona ali tablice.

Več o »Aplikacija Miele@mobile – ShopConn@ct«
Aplikacija Miele@mobile – Mielejev pomočnik

Gore perila?

S pravim pomočnikom jih zanesljivo obvladate. Obstajajo situacije, ko se človek z veseljem zanese na profesionalno pomoč – na primer kadar gre za popolno nego perila. Interaktivni Mielejev pomočnik vam priporoča najprimernejši program pranja. Naj je vaše perilo pisano ali belo, bombažno ali svileno, zelo ali le malo umazano – z Mielejevim pomočnikom za pranje boste vedno dosegli optimalen rezultat.*

Več o »Aplikacija Miele@mobile – Mielejev pomočnik«
Aplikacija Miele Scout RX2

Nimate časa za pomembne stvari?

Z robotskim sesalnikom pač. Novi robotski sesalnik Miele Scout RX2 s funkcijo MobileControl poskrbi za vaše stanovanje, ko vas ni doma. Ne glede na to, kje ste – vaša tla bodo zanesljivo očiščena.

Več o »Aplikacija Miele Scout RX2«
SuperVision

Družabno omizje v kuhinji?

In vi veste, kaj počne pralni stroj. Uživajte vendar tukaj in zdaj – predvsem v družabnosti v vaši kuhinji. Mimogrede izkoristite udobje, ki vam ga ponuja povezava vaših aparatov v omrežje: s funkcijo SuperVision imate namreč status svojih aparatov vedno pod nadzorom, ne da bi morali poseči po svojem pametnem telefonu – povsem nevpadljivo na prikazovalniku kuhinjskega aparata*.

Več o »SuperVision«
Pametni dom

Ali je moj pametni dom resnično inteligenten?

Šele, ko se tudi kuhinjska napa razume z osvetlitvijo stanovanja. Pametna hiša je inteligentna šele, ko so vse komponente medsebojno usklajene. In želeno udobje je prisotno šele, ko je omogočeno centralno upravljanje. S premišljenimi partnerskimi rešitvami lahko povezljive aparate Miele vključimo v obstoječi sistem pametnega doma. Tako lahko uživamo v učinkovitosti in udobju celovite povezanosti vseh komponent v hiši.

Več o »Pametni dom«
SmartStart

Sončna svetloba poskrbi za dobro voljo?

In električno energijo za vaš sušilni stroj! Izkoristite pozitivno energijo sončnega popoldneva. Na vrtu z družino – in za trajnostno ravnanje z energijo. Vaši aparati s funkcijo SmartStart avtomatsko uporabljajo energijo takrat, ko je tarifa za elektriko v omrežju ugodnejša.*

Več o »SmartStart«
WiFiConn@ct

Ali želite uporabiti prednosti sistema Miele@home?

Vaš vstop v svet omreženja doma vam uspe brez truda – sistem Miele@home je namreč preprost in udoben. Povezava posameznih aparatov Miele v omrežje poteka prek funkcije WiFiConn@ct – to pomeni neposredno povezavo z vašim hišnim WLAN-usmerjevalnikom. Povezane aparate nato nadzorujete in upravljate* udobno s pametnim telefonom ali tablico prek aplikacije Miele@mobile.

Več o »WiFiConn@ct« odvisno od aparata in modela
Pogosta vprašanja

O povezavi v omrežje

Ali imate vprašanje o Mielejevem hišnem omrežju? Na naslednji povezavi smo zbrali odgovore na pogosta vprašanja.

Več o »Pogosta vprašanja«

Oprema

Miele Original Zubehör
Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme