Oprema za povezavo aparatov v omrežje

Kateri deli opreme so ustrezni za moj izdelek?


Kaj je dobro vedeti o Oprema za povezavo aparatov v omrežje

Govorno upravljanje

Odličen pregled brez pametnega telefona?

Vprašajte vendar Alexo! Za resnično pomembne stvari morate imeti proste roke. Zdaj lahko svoje aparate nadzorujete z govornim upravljanjem, ne da bi morali vzeti v roke pametni telefon: z napravo Amazon Echo in glasovno storitvijo Alexa preprosto povprašate o statusu svojih aparatov ali se pozanimate o koristih informacijah, kot je ustrezna izbira programa pranja – in kljub temu ostanete ves čas pri stvareh, ki so vam pomembne.

Več o »Govorno upravljanje«
SuperVision

Družabno srečanje v kuhinji?

In veste, kaj se dogaja z vašim perilom. Poskusite v tem uživati tukaj in zdaj – predvsem v družabnosti v vaši kuhinji. Izkoristite lahko udobje povezanosti gospodinjskih aparatov kot mimogrede: S funkcijo SuperVision imate namreč status svojih aparatov vedno pod nadzorom, ne da bi morali poseči po svojem pametnem telefonu – povsem nevpadljivo na prikazovalniku kuhinjskega aparata*.

Več o »SuperVision«
Aplikacija Miele@mobile

Ali človek res ne more biti na več mestih hkrati?

Vi ste lahko! Povsod daste vse od sebe in imate radi stvari v svojih rokah. Da se lahko tudi takrat, ko ste zdoma, prepričate, da je doma vse v redu, vam je na voljo aplikacija Miele@mobile. Z njo nadzorujete status svojih aparatov in ste obveščeni, ko se na primer konča program pranja. Tudi če morate v tistem trenutku opraviti pomembnejše naloge.*

Več o »Aplikacija Miele@mobile«
MobileControl

Spontana zabava v eni uri?

Hladilnik že ohlaja! Popolne priložnosti se ne držijo natančnega urnika. Da boste lahko spontano uživali, smo razvili funkcijo MobileControl. Z mobilnim upravljanjem imate namreč vse karte v rokah, tudi če vas ni doma. Svoj hladilnik lahko s funkcijo pospešenega hlajenja že pripravite na sveže dobrote, ki jih boste kmalu prinesli domov in pozneje ohlajene uživali s svojimi prijatelji.*

Več o »MobileControl«
LebensmittelService

Ali za novi recept še kaj manjka?

Preprosto skuhajte tisto, kar si zaželite – ne da bi morali za to po nakupih. Če vas navdihne določen recept v aplikaciji Miele@mobile, imate ustrezne sestavine udobno in hitro pri roki: neposredno v aplikaciji jih lahko naročite po spletu in jih nato udobno prejmete na vaš domači naslov. Udobje z nekaj kliki – in brez porabljenega časa in nakupovalnih vrečk.

Več o »LebensmittelService«
Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home

Kjer je doma svoboda

"Svoboda? Zame je to kakovost življenja. Resnično lahko uživam, če imam pregled nad vsem."*

Več o »Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home«
Aplikacija Scout RX2

Nimate časa za pomembne stvari?

Novi robotski sesalnik Miele Scout RX2 s funkcijo MobileControl poskrbi za vaše stanovanje, ko vas ni doma. Ne glede na to, kje ste – vaša tla bodo zanesljivo očiščena.

Več o »Aplikacija Scout RX2«
Aplikacija a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a – recepti

Želite prebuditi spomine na počitnice?

Če imate pravi recept, je to povsem preprosto. Peči in kuhati zna vsak – s funkcijo receptov, ki jo nudi aplikacija Miele@mobile, to ni prav nič težko. S pametnim telefonom ali tablico imate hitro pri roki ustrezni recept in nakupovalni seznam, ki sta potrebna za kulinarično presenečenje. Tako zlahka uspejo tudi najbolj slastni recepti – tudi če se v kuhinji ne vrtite vsak dan.

Več o »Aplikacija a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a – recepti«
SmartStart

Ali sončna svetloba ustvarja dobro razpoloženje?

In električno energijo za vaš sušilni stroj! Izkoristite pozitivno energijo sončnega popoldneva. Na vrtu z družino – in za trajnostno ravnanje z energijo. Vaši aparati s funkcijo SmartStart avtomatsko uporabljajo energijo takrat, ko je tarifa za elektriko v omrežju ugodnejša.*

Več o »SmartStart«
Interaktivni Mielejev pomočnik

Gore perila?

S pravim pomočnikom jih zanesljivo premagate. Obstajajo situacije, ko se človek z veseljem zanese na profesionalno pomoč – na primer kadar gre za popolno nego perila. Interaktivni Mielejev pomočnik vam priporoča najprimernejši program pranja. Naj je vaše perilo pisano ali belo, bombažno ali svileno, zelo ali le malo umazano – z Mielejevim pomočnikom za pranje boste vedno dosegli optimalen rezultat.

Več o »Interaktivni Mielejev pomočnik«
WiFiConn@ct

Želite izkoristiti prednosti sistema Miele@home?

V svet hišnega omreženja lahko vstopite brez truda – sistem Miele@home je namreč enostaven in udoben. Povezava posameznih aparatov Miele v omrežje poteka prek funkcije WiFiConn@ct – to pomeni neposredno povezavo z vašim hišnim WLAN-usmerjevalnikom. Svoje povezane aparate nato udobno nadzorujete in upravljate* s pametnim telefonom ali tablico prek aplikacije Miele@mobile.

Več o »WiFiConn@ct« odvisno od aparata in modela
Pogosta vprašanja

O povezavi v omrežje

Ali imate vprašanje o Mielejevem hišnem omrežju? Na naslednji povezavi smo zbrali odgovore na pogosta vprašanja.

Več o »Pogosta vprašanja«
ShopConn@ct

Vsakodnevno udobno nakupovanje na spletu?

Naj vam ostane več časa za posebna doživetja v resničnem življenju! Podrobnosti ne bi smele zahtevati preveč vaše pozornosti. Na primer, če imate doma še dovolj tablet za pomivalni stroj. Pri tem se lahko preprosto zanesete na svoj aparat Miele: vaš pomivalni stroj vas opozori, ko se zaloga tablet, sredstva za izpiranje ali soli bliža koncu. In s funkcijo ShopConn@ct lahko vse to udobno naročite prek spleta – s svojega pametnega telefona ali tablice.*

Več o »ShopConn@ct«
Pametni dom

Ali je moj pametni dom res inteligenten?

Šele takrat, ko se tudi kuhinjska napa razume z osvetlitvijo stanovanja. Pametna hiša je inteligentna šele, ko so vse komponente medsebojno usklajene. In želeno udobje dosežemo šele, ko lahko vse centralno upravljamo. S premišljenimi partnerskimi rešitvami lahko povezljive aparate Miele vključimo v obstoječi sistem pametnega doma. Tako lahko uživamo v učinkovitosti in udobju celovite povezanosti vseh komponent v hiši.

Več o »Pametni dom«

Oprema

Miele Original Zubehör
Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme