Kaj je dobro vedeti o Gospodinjski aparati, povezani v omrežje

Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home

Kjer je doma svoboda

"Svoboda? Zame je to kakovost življenja. Resnično lahko uživam, če imam pregled nad vsem."*

Več o »Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@home«
Govorno upravljanje

Odličen pregled brez pametnega telefona?

Vprašajte vendar Alexo! Za resnično pomembne stvari morate imeti proste roke. Zdaj lahko svoje aparate nadzorujete z govornim upravljanjem, ne da bi morali vzeti v roke pametni telefon: z napravo Amazon Echo in glasovno storitvijo Alexa preprosto povprašate o statusu svojih aparatov ali se pozanimate o koristih informacijah, kot je ustrezna izbira programa pranja – in kljub temu ostanete ves čas pri stvareh, ki so vam pomembne.

Več o »Govorno upravljanje«
Aplikacija Miele@mobile

Ali človek res ne more biti na več mestih hkrati?

Vi ste lahko! Povsod daste vse od sebe in imate radi stvari v svojih rokah. Da se lahko tudi takrat, ko ste zdoma, prepričate, da je doma vse v redu, vam je na voljo aplikacija Miele@mobile. Z njo nadzorujete status svojih aparatov in ste obveščeni, ko se na primer konča program pranja. Tudi če morate v tistem trenutku opraviti pomembnejše naloge.*

Več o »Aplikacija Miele@mobile«
MobileControl

Spontana zabava v eni uri?

Hladilnik že ohlaja! Popolne priložnosti se ne držijo natančnega urnika. Da boste lahko spontano uživali, smo razvili funkcijo MobileControl. Z mobilnim upravljanjem imate namreč vse karte v rokah, tudi če vas ni doma. Svoj hladilnik lahko s funkcijo pospešenega hlajenja že pripravite na sveže dobrote, ki jih boste kmalu prinesli domov in pozneje ohlajene uživali s svojimi prijatelji.*

Več o »MobileControl«
LebensmittelService

Ali za novi recept še kaj manjka?

Preprosto skuhajte tisto, kar si zaželite – ne da bi morali za to po nakupih. Če vas navdihne določen recept v aplikaciji Miele@mobile, imate ustrezne sestavine udobno in hitro pri roki: neposredno v aplikaciji jih lahko naročite po spletu in jih nato udobno prejmete na vaš domači naslov. Udobje z nekaj kliki – in brez porabljenega časa in nakupovalnih vrečk.

Več o »LebensmittelService«
Interaktivni Mielejev pomočnik

Gore perila?

S pravim pomočnikom jih zanesljivo premagate. Obstajajo situacije, ko se človek z veseljem zanese na profesionalno pomoč – na primer kadar gre za popolno nego perila. Interaktivni Mielejev pomočnik vam priporoča najprimernejši program pranja. Naj je vaše perilo pisano ali belo, bombažno ali svileno, zelo ali le malo umazano – z Mielejevim pomočnikom za pranje boste vedno dosegli optimalen rezultat.

Več o »Interaktivni Mielejev pomočnik«
Aplikacija Scout RX2

Nimate časa za pomembne stvari?

Novi robotski sesalnik Miele Scout RX2 s funkcijo MobileControl poskrbi za vaše stanovanje, ko vas ni doma. Ne glede na to, kje ste – vaša tla bodo zanesljivo očiščena.

Več o »Aplikacija Scout RX2«
SuperVision

Družabno srečanje v kuhinji?

In veste, kaj se dogaja z vašim perilom. Poskusite v tem uživati tukaj in zdaj – predvsem v družabnosti v vaši kuhinji. Izkoristite lahko udobje povezanosti gospodinjskih aparatov kot mimogrede: S funkcijo SuperVision imate namreč status svojih aparatov vedno pod nadzorom, ne da bi morali poseči po svojem pametnem telefonu – povsem nevpadljivo na prikazovalniku kuhinjskega aparata*.

Več o »SuperVision«
Pametni dom

Ali je moj pametni dom res inteligenten?

Šele takrat, ko se tudi kuhinjska napa razume z osvetlitvijo stanovanja. Pametna hiša je inteligentna šele, ko so vse komponente medsebojno usklajene. In želeno udobje dosežemo šele, ko lahko vse centralno upravljamo. S premišljenimi partnerskimi rešitvami lahko povezljive aparate Miele vključimo v obstoječi sistem pametnega doma. Tako lahko uživamo v učinkovitosti in udobju celovite povezanosti vseh komponent v hiši.

Več o »Pametni dom«
WiFiConn@ct

Želite izkoristiti prednosti sistema Miele@home?

V svet hišnega omreženja lahko vstopite brez truda – sistem Miele@home je namreč enostaven in udoben. Povezava posameznih aparatov Miele v omrežje poteka prek funkcije WiFiConn@ct – to pomeni neposredno povezavo z vašim hišnim WLAN-usmerjevalnikom. Svoje povezane aparate nato udobno nadzorujete in upravljate* s pametnim telefonom ali tablico prek aplikacije Miele@mobile.

Več o »WiFiConn@ct« odvisno od aparata in modela
Pogosta vprašanja

O povezavi v omrežje

Ali imate vprašanje o Mielejevem hišnem omrežju? Na naslednji povezavi smo zbrali odgovore na pogosta vprašanja.

Več o »Pogosta vprašanja«

Oprema

Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme