Nova aplikacija Miele*

Vse pod nadzorom – na poti ali doma

Vaš popolni spremljevalec: z Mielejevo aplikacijo imate svoje gospodinjske aparate Miele vedno pod nadzorom. Bi želeli na primer spremljati postopek priprave v pečici ali vedeti, ali je program pranja že končan? Aplikacija vam zagotavlja potrebne informacije in omogoča udobno in hitro upravljanje. Poleg tega vam nudi dodatne informacije in storitve, povezane z vašimi aparati Miele, npr. BaristaAssistant ali recepte. Prenesite si aplikacijo zdaj!

Praznujemo 125 let podjetja Miele z novimi funkcijami

S 125 leti izkušenj nam je povsem jasno, da je prihodnost gospodinjskih aparatov pametna. Poleg prednosti, ki jih že zdaj nudi naša aplikacija, stalno razvijamo rešitve, povezane s trajnostnostjo, ki presegajo energijske nalepke. Zato uvajamo vznemirljive nove funkcije, do katerih je mogoče dostopati z aplikacijo, kot so nadzorna plošča porabe, trajnostni recepti ter nasveti za okolju prijazno uporabo in shranjevanje.

ODKRIJTE JUBILEJNE PONUDBE

NOVA MIELE APLIKACIJA

Nadzorna plošča

Vaše nadzorno središče

Upravljalna plošča vam nudi optimalen pregled, da ste ves čas na tekočem o trenutnem stanju svojih povezanih aparatov Miele. Takoj lahko vidite, ali je program pranja že končan ali če je pečica že ogreta. S funkcijo hitrega dostopa lahko neposredno izvajate pomembne nastavitve, kot je premor ali prekinitev. Novi dizajn poleg tega omogoča še lažje in bolj intuitivno upravljanje.

MobileControl

Vedno pod nadzorom

Hitro in udobno: s funkcijo MobileControl nimate le vsega pod nadzorom, temveč imate tudi neposreden dostop. V aplikaciji lahko brez truda izberete program, vklopite prednastavitev zagona in druge možnosti. Upravljanje aparatov Miele je tako povsem preprosto.

RemoteUpdate

Vselej najnovejše stanje

Si želite, da bi bili vaši aparati Miele, povezani v omrežje, brez posebnega truda vedno posodobljeni? S funkcijo RemoteUpdate to ni nobena težava. Razpoložljive posodobitve programske opreme za vaše aparate Miele se preprosto prenesejo in namestijo na ustrezne aparate – brez obiska serviserja. Podrobnosti lahko preberete v opombah ob izdaji posodobitev v aplikaciji.

PairingAssistant

Podpora pri povezovanju naprav

Pregledna navodila za dodajanje novih aparatov. Aplikacija vas korak za korakom vodi skozi postopek registracije, vključno s podpornimi diagrami. Za uspešno povezavo v omrežje ni nobene ovire.

Funkcija aplikacije – kuhinja

FoodView

Vse pod nadzorom

Nadzorujte svoje jedi v pečici – tudi če ste ravno nekje drugje: kamera, ki je vgrajena v strop pečice, vam na pametnem telefonu ali tablici kaže, kako je videti vaše živilo. Po potrebi lahko s svojo mobilno končno napravo tudi udobno spremenite nastavitve načina delovanja svoje povezane pečice na daljavo. Več nadzora za vas pomeni tudi več svobode – in edinstveno udobje.

BaristaAssistant

Z užitkom nastavite popoln ekspreso

Za najboljši ekspreso so potrebne dobra kava v zrnju in optimalne nastavitve aparata. Pri slednjih lahko pomaga BaristaAssistant. Ta ljubitelja kave korak za korakom vodi skozi štiri do osem pokušin vse do osebnega najljubšega okusa. Ta postopek je edinstven, saj aplikacija ne spreminja le posameznih parametrov, temveč po želji uporabi proces z izključevanjem, s katerim optimizira okus ekspresa.

CookAssist

Popolni rezultati pečenja preprosto z aplikacijo

Skrivnost popolnih rezultatov pečenja: Miele CookAssist vam pomaga pri optimalni pripravi steakov, pa tudi številnih drugih jedi. Jasna navodila v aplikaciji Miele omogočajo, da se temperature in časi priprave avtomatsko prenesejo na kuhalno ploščo TempControl. Nastavitve morate samo še potrditi.

AutoStart

Programiran zagon z aplikacijo

S funkcijo AutoStart lahko z aplikacijo programirate svoj pomivalni stroj tako, da se samostojno zažene ob vnaprej določenih urah. Po zaslugi sistema AutoDos in kartuše PowerDisk je pomivalno sredstvo vedno na voljo, zato lahko stroj deluje povsem samostojno. Ročni zagon na stroju ali v aplikaciji tako ni potreben. Tudi pozabljen zagon pomivanja in s tem pomanjkanje čiste posode postane le še preteklost.

Recept kot navdih

Vselej ustrezen recept

S katerim receptom lahko doma prikličemo počitnice? Ko gre za nove ideje in nasvete za kuhanje in peko, vam priskoči na pomoč funkcija receptov v aplikaciji Miele, kjer hitro najdete pravi recept za posebne priložnosti ali pa poiščete navdih za vsakdanji obrok. Tako lahko razširite nabor receptov pri svojem običajnem načrtovanju menijev in preizkusite kulinarične trende.

Mix & Match

Inteligentna pomoč

Hitra priprava zdravih jedi: funkcija Mix & Match omogoča istočasno pripravo ali pogrevanje različnih živil – v manj kot pol ure. Živila lahko hkrati vstavite v aparat in jih po preteku izbranega programa spet vzamete iz njega. Tako povsem udobno pripravite obrok, sestavljen iz več komponent, ne da bi morali paziti na različne čase in temperature priprave. Aplikacija Miele vam pomaga pri izbiri recepta in pripravi.

Funkcija aplikacije – nega perila

CareAssistant

Dlje časa sveže in brez gub

Ste že na poti in ne morete vzeti perila iz stroja takoj po končanem programu? CareAssistant poskrbi, da perilo kljub temu dolgo ostane sveže. Z aplikacijo lahko fazo zaščite pred mečkanjem v vašem pralno-sušilnem stroju do trikrat podaljšate za 30 minut. Uporaba pomočnika CareAssistant je mogoča tako med pranjem ali sušenjem kot med neprekinjenimi postopki pranja in sušenja.

HygieneAssistant

Brezhibna čistoča za stroj in perilo

Če pogosto perete z nizkimi temperaturami, je priporočljivo, da občasno izvedete čiščenje svojega pralnega ali pralno-sušilnega stroja Miele z ustreznim programom. Če želite, vas lahko aplikacija obvesti, kdaj bi bilo dobro očistiti stroj. V aplikaciji lahko tudi kadar koli prikličete higienski status. Tako ste vedno sproti obveščeni in ves čas uživate v najboljši higieni.

AddLoad

Fleksibilno dodajanje perila

Program pranja v vašem pralnem ali pralno-sušilnem stroju Miele že poteka, vi pa ste pozabili vložiti kos perila? S funkcijo AddLoad to ni nobena težava! Funkcija je prikazana na stroju in v aplikaciji. Tako lahko tudi na daljavo vidite, ali in do kdaj lahko še dodate perilo v stroj. Potrebujete nekaj časa, da zberete vse kose oblačil? Potem na daljavo aktivirajte premor delovanja svojega stroja Miele. To poskrbi za kar največje udobje.

TimeAssistant

Vselej kar najbolje obveščeni

Popolna časovna usklajenost brez truda: zlasti pri sušenju lahko čas glede na vrsto in količino perila zelo odstopa. Aplikacija Miele vas lahko po želji obvesti, če se v začetku prikazani čas konca spremeni za več kot 30 minut. Obvestilo prejmete tudi, ko se program konča. Tako ste ves čas na tekočem in stalno preverjanje ni več potrebno.

* Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store).

Morda vas zanima tudi

Povezani aparati

Vključitev v pametni dom

To top of page