Aplikacija Miele*

Aplikacija Miele: vse pod nadzorom za vaše udobje

Vaš popolni spremljevalec: z aplikacijo Miele imate svoje aparate Miele vedno pod nadzorom. Bi želeli na primer spremljati postopek v pečici ali vedeti, ali je program pranja že končan? Aplikacija vam zagotavlja potrebne informacije in omogoča udobno in hitro upravljanje. Poleg tega vam nudi dodatne informacije in storitve, povezane z vašimi aparati Miele, npr. pomočnika BaristaAssistant ali recepte. Prenesite si aplikacijo zdaj!

Ogled videoposnetka

Upravljalna plošča: vaše nadzorno središče

Upravljalna plošča vam nudi optimalen pregled, da ste ves čas na tekočem o trenutnem stanju svojih povezanih aparatov Miele. Takoj lahko vidite, ali je program pranja že končan ali če je pečica že ogreta. S funkcijo hitrega dostopa lahko neposredno izvajate pomembne nastavitve, kot je premor ali prekinitev. Novi dizajn poleg tega omogoča še lažje in bolj intuitivno upravljanje.

MobileControl: vedno pri roki

Hitro in udobno: s funkcijo MobileControl nimate le vsega pod nadzorom, temveč imate tudi neposreden dostop. V aplikaciji lahko brez truda izberete program, vklopite prednastavitev zagona in druge možnosti. Upravljanje aparatov Miele je tako povsem preprosto.

RemoteUpdate: vselej najnovejše stanje

Si želite, da bi bili vaši aparati Miele, povezani v omrežje, brez posebnega truda vedno posodobljeni? S funkcijo RemoteUpdate to ni nobena težava. Razpoložljive posodobitve programske opreme za vaše aparate Miele se preprosto prenesejo in namestijo na ustrezne aparate – brez obiska serviserja. Podrobnosti lahko preberete v opombah ob izdaji posodobitev v aplikaciji.

PairingAssistant: podpora pri povezovanju naprav

Pregledna navodila za dodajanje novih aparatov. Aplikacija vas korak za korakom vodi skozi postopek registracije, vključno s podpornimi diagrami. Za uspešno povezavo v omrežje ni nobene ovire.

Sistemske zahteve za uspešno uparjenje
* Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store).