Ali človek res ne more biti na več mestih hkrati?

Vse pod nadzorom – na poti ali doma*
Se želite z enim pogledom prepričati, kakšen je status vaših aparatov? Brez težav: z aplikacijo Miele@mobile lahko to udobno storite doma ali na poti. Z njo imate ves čas pregled nad statusom svojih aparatov: vaš pametni telefon vam pove, ali vam bo še uspelo vzeti perilo iz stroja, preden se odpravite ven.
Aplikacija Miele@mobile*
Aplikacija Miele@mobile vam nudi možnost hitrega in udobnega upravljanja vseh omreženih aparatov Miele prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Tako lahko kadar koli neposredno dostopate do svojega pralnega stroja, hladilnika ali pečice in prikličete informacije o statusu ali izberete funkcije.
Med drugim so prikazani izbrani program ali način delovanja ter preostali čas njegovega izvajanja. Aplikacija Miele@mobile vas npr. obvesti, kako dolgo se mora meso še peči. Poleg tega prejmete napotke (tudi na pametni uri), če je potreben vaš poseg – na primer ko je končan program pomivanja ali če so odprta vrata zamrzovalne omare. Iz varnostnih razlogov so izvzete nekatere funkcije, kot je vklop ali izklop kuhalne plošče. S posameznimi povezanimi aparati Miele pa so na voljo tudi številne druge možnosti uporabe aplikacije in funkcije pomočnika.
Preprost prenos iz trgovine z aplikacijami
Na mobilno končno napravo (minimalne zahteve: Android 4.4+/iOS 9+) morate prenesti brezplačno aplikacijo, potrditi, da sprejmete pogoje uporabe in izjavo o varstvu podatkov, ter odpreti osebni uporabniški račun. Potrebna je še brezžična internetna povezava, s katero je omogočen prenos podatkov.
Apple App Store
Google Play
Odlična preglednost
"Veliko sem zdoma. Dejstvo, da lahko s svojim pametnim telefonom nadzorujem svoje gospodinjske aparate, me pomirja."
na voljo za mobilno končno napravo (minimalno Android 4.4+ in iOS 9+) Značilnosti opreme so odvisne od modela.