Kaj pričakujete od svojega sesalnika?

Posebne bivalne in življenjske situacije zahtevajo prilagojene rešitve. Miele si želi čim bolje izpolniti vaše osebne potrebe glede higiene prostorov. Zato vam ponuja različne modele sesalnikov, ki so na voljo v posebnih različicah opreme.

Z originalno dodatno opremo Miele lahko svoj Mielejev sesalnik tudi naknadno prilagodite spremenjenim zahtevam: npr. če kupite hišnega ljubljenčka, obnovite talne obloge ali če se pojavi alergija na hišni prah.
Prvovrsten na lesenih tleh: Parquet
Z nežno krtačo za parket je sesalnik Parkett & Co. idealen za negovalno čiščenje občutljivih trdih tal.
Tako tih, da ga komaj opazite: Silence
S samo 64 dB je Complete C3 Silence najtišji sesalnik v Mielejevi ponudbi. To vrednost doseže s posebno zvočno izolacijo ventilatorja in filtrom Silence AirClean, ki zmanjša hrup.
Doma na vseh vrstah talnih oblog: Total Care
Z obsežnim priborom je sesalnik Total Care kos skoraj vsakemu izzivu čiščenja – je pravi vsestranski pomočnik.
Model za vse ljubitelje živali: Cat & Dog
S svojo turbo krtačo sesalnik Cat & Dog zanesljivo odstrani dlake in puhaste kosme s preprog ali tekačev. In da se neprijetni vonji ne razširijo po prostorih, jih pri sesalnikih Complete C3 učinkovito nevtralizira filter Active AirClean.
99,999 % čist zrak*: Allergy
Miele Allergy zanesljivo odstrani cvetni prah, pršice in druge alergene z vseh talnih oblog, Njegov filter HEPA 13* očisti tudi zrak v prostoru: med sesanjem iz zraka odstrani več kot 99,999 % vseh delcev*, tudi najfinejši prah. Alergiki lahko končno zadihajo!
Sanjski na preprogi: Electro
Ali boste večinoma čistili preproge in tekstilne talne obloge? Potem je sesalnik Miele Electro kot nalašč za vas. Ima največjo učinkovitost čiščenja med sesalniki Miele in je opremljen s posebno električno krtačo.
skladno z EN 60312-1skladno z EN 1822/2011 Značilnosti opreme so odvisne od modela.