Koliko higiene je mogoče doseči brez vrečke?

Higienično praznjenje. V primerjavi z drugimi sistemi brez vrečk ta princip delovanja dosledno ločuje grobo umazanijo od finega prahu. Fini prah se zbira v ločeni posodi s pomočjo filtra za fini prah Gore® CleanStream®. Tako je vrtinčenje finega prahu med praznjenjem posode zmanjšano na minimum.
Filter za fini prah Gore® CleanStream®
Inovativni princip delovanja, ki ločuje grobo umazanijo v prosojni posodi za prah in fini prah v ločeni posodi filtra z ločenim filtrom za fini prah, omogoča izjemno higienično praznjenje sesalnika Blizzard. Miele Blizzard prepriča z bistveno manj zvrtinčenega finega prahu med praznjenjem v primerjavi z drugimi sistemi brez vrečk.
Click2open
Posodo za prah preprosto odstranite tako, da jo primete za ročaj in izvlečete iz aparata. S pritiskom na tipko za praznjenje se posoda odpre in prah pade navzdol v koš za smeti.
ComfortClean
Posebni senzorji nadzorujejo filter za fini prah Gore® CleanStream®. Ko je potrebno, funkcija ComfortClean očisti filter za fini prah povsem avtomatsko. Že čez nekaj sekund je Blizzard CX1 ponovno pripravljen za uporabo in učinkovito sesa naprej.
Filter za izhodni zrak
Filter za izhodni zrak sesalnika Miele Blizzard CX1 prihrani čas in denar. Ne potrebuje nobenega vzdrževanja in je tako visoke kakovosti, da zdrži celotno življenjsko dobo aparata. Potrebna nista niti zamenjava niti čiščenje.
Filter Hygiene Lifetime
Filter Hygiene Lifetime ima zelo visoko sposobnost zadrževanja prahu in zajame 99,98 % vseh finih delcev*. To je higienična čistoča, ki si jo želimo v domačem okolju.
Filter HEPA* AirClean Lifetime
S filtrom HEPA* HEPA 13 Lifetime sistem zadrži 99,999 %* tudi najbolj drobnih delcev, kot so fini prah in alergeni. To izjemno učinkovitost filtriranja je potrdila medicinska organizacija "Allergy UK" in ji podelila certifikat primernosti za alergike. Sesalnik Miele Blizzard CX1 je za svojo močno skupno sposobnost zadrževanja prahu prejel pečat kakovosti "Seal of Approval".
skladno z EN 60312-1skladno z EN 1822/2011 Značilnosti opreme so odvisne od modela.