Kakšne vrste aparat si želite?

Izvedbe sesalnikov Miele
Miele ponuja aparate za nego tal v različnih izvedbah. Tukaj si lahko ogledate pregled aparatov. Kateri model je najprimernejši za vas, je odvisno od prostorskih zahtev in vaših osebnih želja.
Talni sesalnik: klasični vsestranski pomočnik
Talni sesalnik ima klasično obliko sani in vam na kolescih z lahkotnim tekom udobno sledi po prostoru. Teža aparata je skoraj v celoti na tleh. To vam omogoča, da tudi velike površine posesate zelo udobno.
Ročni sesalniki: lahki in okretni
S svojo kompaktno konstrukcijo so ti aparati idealni za tesno opremljene površine. Mielejevi ročni sesalniki so lahki za prenašanje in potrebujejo le malo prostora za shranjevanje. Med sesanjem vodite celoten aparat pred sabo. 
Robotski sesalnik: natančen, učinkovit in temeljit
Robotski sesalnik z baterijskim pogonom deluje povsem samostojno – tudi takrat, ko nikogar ni doma. S kamerama in senzorji Miele Scout RX2 zaznava prostor in vse ovire, ki so v njem. S sistematično navigacijo deluje temeljito in učinkovito, če je potrebno, tudi pod različnimi kosi pohištva.
Brezžični ročni sesalnik 
Brezžični ročni sesalnik lahko hitro aktivirate. Ker ni odvisen od vtičnic, ste pri svojem delu kar se da fleksibilni. Dodatni akumulator pa poskrbi, da tudi velike površine očistite brez prekinitve.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.