Najvišja kakovost Miele za dolgo življenjsko dobo

Noben vsakdan ni tako zahteven kot Mielejev test izdelka: pred začetkom serijske proizvodnje morajo sesalniki Miele v našem testnem laboratoriju prestati pravi stresni test.
Test gibljive cevi: tako vzdržljiva!
Mielejeve sesalne cevi se v laboratoriju 120.000-krat zavrtijo, prepognejo in nategnejo s 5-kilogramskim bremenom. Svoj sesalnik Miele torej lahko brez pomisleka vlečete za seboj.
Test delovanja motorja: tako vzdržljiv!
Od naših sesalnikov zahtevamo najvišjo zmogljivost od prvega do zadnjega dne: Mielejevi motorji se morajo v intenzivnem testu vzdržljivosti ob stalnem vklapljanju in izklapljanju izkazati za brezhibne.
Test podbojev in pragov: tako robusten!
V resničnem življenju morajo sesalniki Miele zdržati številne pragove vrat in udarce – v tem testu kar 16.500-krat zaporedoma. Ohišje in kolesca sesalnikov Miele tu pokažejo svojo vzdržljivost.
Test navijanja kabla: tako zanesljivo!
Mielejevi omrežni kabli se v naših preizkusih več kot 10.000-krat odvijejo in ponovno navijejo. Šele tedaj smo zadovoljni – in povsem gotovi, da bo vse brezhibno delovalo tudi pri vas doma.
Test talnega nastavka: tako trpežen!
Mielejev talni nastavek mora opraviti z 2.000 km različnih talnih oblog – to ustreza razdalji od Berlina do Pariza in nazaj. Pri tem 60.000-krat preide preko praga, obloženega s preprogo.
Test ročaja: tako neuklonljiv!
Ročaji sesalnikov Miele so obteženi s 5 kg utežmi, nato se 120.000-krat dvignejo in spustijo. Ročaj mora brez posledic vzdržati sile ročice, ki stalno delujejo nanj.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.