Za najfinejše doživetje okusa kave

Posebej vsestransko
Polnega okusa in aromatična: takšna je kava Miele Black Edition One for all. Praženje vas preseneti z nežno sadno noto – za čisto posebno doživetje okusa. Mešanica kave One for all iz 100-odstotne arabice je po zaslugi svoje uravnotežene arome posebej vsestransko uporabna: odlična je tako za okusno kavo ali ekspreso kot tudi za vse kavne specialitete z mlekom.
Koncentriran okus
Izjemna kremasta pena je pika na i dobre kave – aroma namreč tukaj doseže svoj višek. Naša mešanica Café Crema z lahko in uravnoteženo aromo poskrbi za popoln užitek – spremlja ga živahna sadna nota, ki celoti podari posebno privlačnost. Mešanica Miele Black Edition Café Crema je izdelana iz 100-odstotne arabice.
Nova interpretacija znanega
Black Edition Espresso je klasika med kavami, ki jih nudi Miele. Mešanica je posebej intenzivnega okusa in navdušuje z začinjeno, čokoladno noto – tako lahko ustvarjate živahne in posebno aromatične ekspresne kave. Popolno za zaključek okusnega obroka. Prvovrstna mešanica je izdelana iz visokokakovostnih zrn robusta in arabica.
* in je vključena v pravično trgovino.
Miele kontrolna številka DE-NW-001-25390-BD Značilnosti opreme so odvisne od modela.