Avtomatsko doziranje s kartušo PowerDisk

Izvrstni rezultati pomivanja
Doživite izvrstne rezultate pomivanja z našo inovacijo: prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk, imenovano AutoDos, ki je plod Mielejevega razvoja. Pomivalne stroje in naš ekskluzivni granulat smo razvili kot natančno usklajen sistem. Granulat se avtomatsko dozira glede na izbrani program – v točno določeni količini, ki je potrebna, in v optimalnem trenutku. Na ta način je mogoče tudi večkratno doziranje tekom enega programa. V programu Avtomatski senzor izmeri stopnjo umazanosti posode in ustrezno prilagodi doziranje pomivalnega sredstva.
Maksimalna svoboda upravljanja
Pomivalni stroji nove generacije nudijo maksimalno svobodo upravljanja. Uporabljate lahko avtomatsko doziranje AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk ali pa klasično dozirate tablete ali praškasto sredstvo v dozirni prekat. Katero pomivalno sredstvo boste uporabili, je vsakič povsem vaša odločitev.
Na pomivalno sredstvo vam ni treba pomisliti ob vsakem pomivanju, zadostuje že približno enkrat mesečno – inovativni sistem doziranja s kartušo PowerDisk namreč vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 postopkov pomivanja*. Tako lahko uživate v novi svobodi. Prav tako s funkcijo AutoStart*: zadostuje enkratna nastavitev, nato prvi avtonomni pomivalni stroj na svetu avtomatsko pomiva ob želeni uri želenega dne. Vaše vsakdanje življenje tako postane enostavnejše, vi pa lahko uživate v edinstvenem udobju.
V programu ECO Značilnosti opreme so odvisne od modela.