Kateri sistem svežine si želite?

Sveža živila so osnova zdrave prehrane. Najbolje je, da živila zaužijete tako hrustljava in okusna, kot sta sadje in zelenjava, ki ju je mogoče kupiti na tržnici. Toda le komu uspe vsak dan kupiti sveže sestavine za kuhanje? Poleg kakovosti živil ob nakupu je torej pomembno tudi pravilno shranjevanje. To odloča, kako sveže, okusno in zdravo je še živilo, ko ga pripravljate. Rešitev: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh in DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Živila ostanejo sveža do petkrat dlje. V temperaturnem območju med 0 °C in +3 °C, v katerem aparat avtomatsko uravnava temperaturo, ostanejo meso, ribe in številni mlečni izdelki sveži do trikrat dlje. Sadje in zelenjava ostaneta sveža celo do petkrat dlje – z optimizirano nastavitvijo vlažnosti na predalu. Za popoln pregled nad živili je vgrajena tudi svetla LED-osvetlitev. PerfectFresh Pro je tako najboljši sistem ohranjanja svežine iz družine Miele.
V območju PerfectFresh ostanejo živila sveža do trikrat dlje. Temperaturno območje med 0 °C in +3 °C nudi idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost mesa, rib in številnih mlečnih izdelkov. Sadje in zelenjava imata lahko v vlažnem predalu zaradi dodatne visoke zračne vlažnosti optimalne pogoje za shranjevanje. Vitalne snovi, okus in konsistenca se dolgo ohranijo – za bistveno boljšo kakovost.
Prostoren predal v hladilnem delu nudi dovolj prostora za veliko živil. Z nastavljivo odprtino na predalu se lahko vlaga v njem bolje ohranja. Sadje in zelenjava tako ostaneta občutno dlje sveža in hrustljava.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.