To nudijo samo stroji Miele.

Naš sistem nege perila upošteva celoten proces od pranja prek sušenja vse do likanja. Celo posebni izdelki za pranje so bili razviti v naših lastnih laboratorijih in so optimalno prilagojeni našim strojem.
Idealna kombinacija
Pralni in sušilni stroji Miele so popolno medsebojno usklajeni. Tako lahko za vsak pralni stroj najdete sušilni stroj, ki mu natančno ustreza glede dizajna in opreme. S tem vam ponujamo najboljšo zmogljivost pranja in nege pri optimalno nežnem ravnanju s perilom.
Popolna zaključna nega perila
Veliko vrst perila šele z likanjem dobi popoln videz, poleg tega pa so z mehansko in toplotno obdelavo dodatno zaščitene. Mielejev parni likalni sistem FashionMaster in likalni stroji Miele vam omogočajo posebej enostavno, udobno, hitro in učinkovito likanje.
Preprosto popolni rezultati
Vsako običajno sredstvo nima enako dobrega učinka v vsakem pralnem stroju. Zato smo v sodelovanju z izbranimi dobavitelji v naših lastnih laboratorijih razvili linijo Mielejevih izdelkov za pranje. Recepture so posebej prilagojene pralnim in sušilnim strojem Miele. Tako pri minimalnem doziranju optimalno izkoristite zmogljivost strojev Miele in ob tem varujete tudi okolje.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.