Kako želite postaviti svoj stroj?

Tukaj vam predstavljamo različne postavitve, za katere se lahko odločite pri kombinaciji pralnega in sušilnega stroja.
Pralno-sušilni stolp
Če ni dovolj prostora, da bi stroja postavili enega poleg drugega, lahko večino Mielejevih pralnih in sušilnih strojev združite v pralno-sušilni stolp. Pri tej rešitvi pralni stroj vedno stoji spodaj.
Posebej primerni za postavitev v stolp so stroji oblikovne linije WhiteEdition. Pri sušilnih strojih iz te oblikovne linije lahko spremenite stran odpiranja vrat, da se vrata obeh strojev odpirajo v isto stran.
Za stabilno povezavo obeh strojev Miele nudi različne vezne elemente. Nekateri izmed njih – npr. WTV 512 – so opremljeni s praktičnim predalom. V njem lahko hranite na primer različne pripomočke ali pa nanj odložite košaro za perilo, da udobno napolnite ali spraznite sušilni stroj.
Postavitev »side-by-side«
Pralni in sušilni stroji Miele so tehnično in optično popolno usklajeni. Tako lahko oba aparata postavite enega poleg drugega in sveže oprano perilo udobno prestavite v sušilni stroj. Dodatno ergonomsko prednost nudi linija ChromeEdition z nagnjeno upravljalno ploščo. Podnožje WTS 510 (dodatna oprema) zagotavlja praktičen prostor za shranjevanje pod aparatom – in udobno delovno višino.
Postavitev s podnožjem
S podnožjem (WTS 510) povišate svoj stroj za pribl. 30 cm – in ga tako prilagodite na udobno delovno višino. Upravljanje s tem postane ergonomsko in še udobnejše. Podnožje obenem nudi prostor za shranjevanje, npr. za pralno sredstvo ali vrečo za pranje, da imate vse hitro pri roki – in prav tako hitro pospravljeno.
Možnost postavitve pod pult
Vse stroje Miele za polnjenje od spredaj lahko potisnete pod delovni pult z višino niše vsaj 85 cm. Pokrov stroja pri tej rešitvi ostane na aparatu.
Možnost vgradnje pod pult
Stroji Miele linije ChromeEdition, serij WDA, W 3000, W 5000, TDA in T 8000 z ravno upravljalno ploščo dopuščajo možnost vgradnje pod pult. Če pokrov stroja zamenjate s kompletom za vgradnjo pod pult, npr. UBS W1/G ali UBS T1/G, lahko te stroje vgradite npr. pod delovni pult z višino niše 82 cm.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.