Kako želite postaviti svoj aparat?

Tukaj vam predstavljamo različne postavitve, za katere se lahko odločite pri kombinaciji pralnega in sušilnega stroja.
Pralno-sušilni stolp
Če ni dovolj prostora, da bi stroja postavili enega poleg drugega, lahko večino Mielejevih pralnih in sušilnih strojev združite v pralno-sušilni stolp. Pri tej rešitvi pralni stroj vedno stoji spodaj.
Posebej primerni za postavitev v stolp so stroji oblikovne linije WhiteEdition. Pri sušilnih strojih iz te oblikovne linije lahko spremenite stran odpiranja vrat, da se vrata obeh strojev odpirajo v isto stran.
Za stabilno povezavo obeh strojev Miele nudi različne vezne elemente. Nekateri izmed njih so opremljeni s praktičnim predalom. V njem lahko hranite na primer različne pripomočke ali pa nanj odložite košaro za perilo, da udobno napolnite ali spraznite sušilni stroj.
Postavitev „side-by-side“
Pralni in sušilni stroji Miele so tehnično in optično popolno usklajeni. Tako lahko oba aparata postavite enega poleg drugega in sveže oprano perilo udobno prestavite v sušilni stroj.
Postavitev s podnožjem
S podnožjem (WTS 510) povišate svoj stroj za pribl. 30 cm – in ga tako prilagodite na udobno delovno višino. Upravljanje s tem postane ergonomsko in še udobnejše. Podnožje obenem nudi prostor za shranjevanje, npr. za pralno sredstvo ali vrečo za pranje, da imate vse hitro pri roki – in prav tako hitro pospravljeno.
Možnost postavitve pod pult
Vse stroje Miele za polnjenje od spredaj lahko potisnete pod delovni pult z višino niše vsaj 85 cm. Pokrov stroja pri tej rešitvi ostane na aparatu. Posebej primerni za to postavitev so stroji W1 ChromeEdition z ravno upravljalno ploščo.
Možnost vgradnje pod pult
Stroji Miele linije ChromeEdition z ravno upravljalno ploščo so primerni tudi za vgradnjo pod pult, če vgradna višina pod delovnim pultom znaša od 82 cm do 85 cm. V tem primeru je treba pokrov stroja zamenjati s kompletom za vgradnjo pod pult (npr. UBS W1/G ali UBS T1/G).
Značilnosti opreme so odvisne od modela.