• Brezplačna dostava za naročila nad 75 €

Svobodno kuhanje po vaših željah

Za vsako željo ustrezen aparat

Indukcija

Hitro in energetsko učinkovito: pri kuhanju z indukcijo nastaja toplota neposredno v dnu posode, pri čemer aparat avtomatsko prepozna velikost posode. Izgub energije praktično ni. Kuhanje z indukcijo je posebej varno, saj območje poleg kuhalnega polja ostane razmeroma hladno. Poleg fleksibilnosti je edinstvena tudi hitrost kuhalnih polj PowerFlex. Indukcijske plošče so zaradi številnih prednosti že dolgo uveljavljene v kuhinjah profesionalnih kuharskih mojstrov.

Plin

Plin je primarna energija. To pomeni, da gre za obliko energije, ki prihaja iz narave, in za to, da jo uporabimo, ne potrebuje nobenega postopka pretvorbe več. Zato je kuhanje s plinom posebej prijazno do okolja.

Indukcijska plošča za vok

Profesionalni razred: Mielejev vok je tako po obliki kot funkciji popolno prilagojen posebni kuhalni plošči z vdolbino za vok. Tako se toplota optimalno razporedi in rezultat je popoln. Poleg tega inteligentni sistem ControlInduc® preprečuje pregrevanje olj in maščob. Mielejeva indukcijska plošča za vok nudi tudi posebne funkcije, kot je tehnologija Booster.

Teppan Yaki

Sodobna japonska kuhinja: uporaba plošče Tepan ponuja kulinarična doživetja moderne kuhinje. Živila se pri tem pripravljajo neposredno na vroči plošči iz plemenitega jekla. Miele Tepan Yaki z indukcijskim gretjem ima dve grelni območji, ki ju lahko uporabljate ločeno: tako lahko hkrati pripravljate oz. grejete več živil pri različnih temperaturah.

Pultna napa

Nova pultna napa Miele omogoča kuhanje brez moteče sopare in neprijetnih vonjev. Ker ima sredinski položaj med dvema elementoma SmartLine, odstrani soparo natanko tam, kjer nastaja. Pultno napo lahko uporabite tudi poleg plinskih elementov. V tem primeru pokrov služi kot magnetna zaščita plamena.

Oprema je odvisna od modela. Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu

    • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.