• Brezplačna dostava za naročila nad 75 €

Kombinirane parne pečice

Kombinirana parna pečica lahko izpolni prav vsako željo. Kot polno opremljena parna pečica nudi vse prednosti, ki so opisane pri parni pečici kot samostojnem aparatu. Poleg tega pa je opremljena tudi z najrazličnejšimi načini delovanja klasične pečice. To omogoča enakomerno pripravo živil in popoln rezultat.

Kombinirane parne pečice Miele

Raznolikost na malo prostora

Kombinirane parne pečice Miele uvrščamo v dve kategoriji: DGC in DGC Pro.Različica DGC predstavlja vstop v svet kombiniranih parnih pečic. Gre za klasično pečico z emajlirano notranjostjo, ki je dodatno opremljena s funkcijo kuhanja v pari. Tako lahko v enem aparatu pripravljate vsestranske in pestre jedi.DGC Pro poleg tega nudi številne vsakdanje in profesionalne funkcije. Notranjost pečice iz plemenitega jekla je posebej vzdržljiva, s funkcijo HydroClean pa je njeno čiščenje na moč enostavno. Pečico DGC Pro lahko uporabite tudi za inovativno kuhanje s funkcijo sous vide.

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Izvedbe in velikosti

Udobne različice

Naše kombinirane parne pečice so na voljo v dveh velikostih – za vsako kuhinjo ustrezen aparat. Tako v vsaki situaciji poskrbite za intenziven in zdrav kulinarični užitek.

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Kuhanje v pari s pečico Miele

Neskončni užitek

Priskrbite si vsestranski talent za svojo kuhinjo: naj gre za posamezne priloge ali celotne menije v enem samem postopku priprave, parna pečica Miele vam vselej poenostavi kuhanje – povsem prilagojeno vašim zahtevam in željam. Zato je ta aparat popolna dopolnitev klasične pečice in kuhalne plošče.

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Dizajn 

Dober okus se začne z dizajnom 

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Barve 

Popoln dizajn za vsak okus

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Fleksibilnost 

Za vsak okus 

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Sistemi upravljanja

Izjemno enostavno

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

    • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.